Megoldás az igazán forrófejű lovasoknak

A Casco elegáns, divatos és tökéletesen biztonságos kobakjait nem lehet nem szeretni. És ha kánikulában is hideg fejjel szeretnél nekivágni a lovas kihívásoknak, nekik akkor is van megoldásuk a számodra. Most itt a lehetőség, hogy egy nyáron is szuper kényelmes Mistrall 2 kobakban ülj lóra.

Egyszerűen elegáns: Mistrall 2 kobak

Egy igazán szerencsés lovas ezúttal egy Mistrall 2 kobakot nyerhet

Hogy mit tud a Mistrall 2 kobak? Most figyelj, hogy a kérdőívünk ne okozzon fejtörést!

A Casco nem csak ígéri, de tartja is, hogy megújult és tökéletesített kialakításánál fogva a Mistrall 2 még az elődjénél megszokott kiváló szellőzést és kényelmet is felülmúlja.

A nagyméretű légbeömlőnyílásoknak és a Casco-s csúcstechnológiának köszönhetően az új Mistrall 2 kobak kiváló légáteresztő képességgel bír, így minden eddiginél hatékonyabb szellőzést biztosít, hogy neked ne főjön a fejed.

A Mistrall 2 kobakot ráadásul akár egy felhajtható szemüveggel is kiegészítheted. Nem esik le, nem zavar a szemüveg szára a perifériás látásban, ráadásul akár lovaglás közben is egy egyszerű mozdulattal a kobak tetejére csúsztathatod. Nincs több hunyorgás, nincs több szemenszedett bogár, ami elronthatná a lovaglás élményét. Sőt, akár dioptriás szemüveget is viselhetsz így.

A maximális biztonságon és a funkcionalitáson túl a CASCO tényleg komolyan gondolja a „The Style of Protection“ mottót, így a Mistall 2 is éppoly elegáns, mint a márka többi kobakja. És persze lehetsz egyedi, kitűnhetsz a tömegből a 21 színben választható fényvisszaverős MyStyle zsinóroknak köszönhetően.

Csúcstechnológia minden Casco kobakban – a Mistrall 2-ben is

 • Négy évszakos kialakítás: Téli fülvédővel szerelhető fel, így időjárástól és hőmérséklettől függetlenül egész évben használhatod.
 • Éleslátás: Az optikailag első osztályú lencse rendkívül széles panoráma-látómezőt biztosít és dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi.
 • MyStyle zsinór: Cserélhető, 21 színben választható fényvisszaverős zsinór, mely tükrözi egyéni stílusodat és bármely öltözetedhez tökéletesen passzol.
 • Négy különböző méretben elérhető, hogy kortól és fejkörmérettől függetlenül mindenki megtalálja a magának legkényelmesebbet.
 • Kényelmes pántrendszer: A hárompontos biztonsági zsinór és a felülről párnázott csat könnyű kezelhetőséget és garantáltan becsípődésmentes bekapcsolást biztosít.
 • Megnövelt tarkóvédelmi zóna: A hagyományos kobakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítése révén a Mistrall 2 még biztonságabb és még stabilabb.

 • Frameworx belső merevítés: A polikarbonát vázkeret úgy maximalizálja a biztonságot, hogy esésnél a becsapódási energiát a lehető legnagyobb felületen vezeti el. Hatására a sisak kulcsfontosságú részei több esés után sem hullanak szét.
 • FreshAir Ventilation szellőzés: A speciális szellőzőrendszer a belső héjban biztosítja a folyamatos szellőzést és kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát.
 • Monocoque in mold plus héjszerkezet: Az ütéselnyelő EPS belső váz és a kemény külső héj egyesítése robosztus és biztonságos egységet képez, valamint kiváló hőálló képességgel látja el a kobakot.
 • Disk fit Vario méretállító rendszer: A megújult méretállító rendszer segítségével a maximális kényelem érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható a kobak, hogy a lehető legjobban illeszkedjen a fejedre.
 • Kényelmes belső kialakítás: Egyszerűen kipattintható, cserélhető és mosható bélés.
 • Kiváló ár/érték arány

A Casco Mistrall 2 kobak ajánlott fogyasztói ára 38.900 Ft

A Casco kobakokat keresd a lovasboltokban >>

CASCO: az európai sisakmanufaktúra

A családi tulajdonban lévő német CASCO cég kizárólag prémium minőségű fejvédők gyártására fókuszál, melyek a legmagasabb szintű védelmet, funkcionalitást és kényelmet biztosítják. Ám a CASCO több, mint egy kivételes dizájn-koncepció: az egyedi formavilág és exkluzív megjelenés mellett jól átgondolt fejlesztések sora teszi a céget Európa egyik vezető sisakmárkájává.

A CASCO termékpalettáján az egyedi kerékpár-, lovagló- és sísisakok mellett saját fejlesztésű síszemüvegek, valamint fotokromatikus napszemüvegek is megtalálhatók.

Olimpiai bajnokok fejlesztik és tesztelik a CASCO termékeit 

Az elmúlt években a cég számos saját szabadalommal hívta fel magára a nemzetközi szakma figyelmét. A márka sikerei egyenes következményei az állandó fejlesztésnek, a szigorú terméktesztelésnek. Emellett a CASCO többek között számos olimpiai és világbajnokot is bevon az új termékek fejlesztésébe.

Stílusos védelem

A CASCO prémium minőségű lovas kobakjai megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak és az új VG1-es szabványnak, mindemellett a cég a „The Style of Protection” mottó szellemében a divatos megjelenésre is kiemelt hangsúlyt fektet.

És aki Mistrall 2 kobakot nyert

A Casco második ajándékáért a játék egy hete alatt egészen pontosan 978 lovas szállt versenybe. Az a szerencsés pedig, aki az elegáns kék Mistall 2 kobakot nyerte, nem más, mint:

Glant Nóra

Gratulálunk, hordd egészséggel minden egyes lovaglás alkalmával! Nyereményed átvételével kapcsolatban e-mailt küldtünk Neked a játékban megadott e-mail címedre.

A Casco nyereményjátéka azonban folytatódik, így még két kényelmes, elegáns és szuper biztonságos Casco kobak és egy Casco napszemüveg talál majd gazdára a Lovasok.hu olvasói között.

 

Játékszabályzat

1. A játék szervezője

A nyereményjáték szervezője a Pegazus Online Média Kft.

2. A nyereményjátékban való részvétel feltételei
2.1 Engedélyezett résztvevők

A nyereményjátékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki kitölti a fenti “Nyerj egy Mistrall 2 kobakot a CASCO-tól” űrlapot.

18 év alattiak nem vehetnek részt a nyereményjátékban.

2.2 Nem engedélyezett résztvevők

A Játékban NEM vehetnek részt a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói, valamint egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói.

2.3 A játék időtartama

A sorsolásban azok a járékosok vesznek részt, akik 2016. június 11-én 23:59-ig kitöltik a “Nyerj egy Mistrall 2 kobakot a CASCO-tól” űrlapot.

A sorsolás eredményét 2016. június 13-án 16:30-ig közli a nyertesekkel a nyereményjáték szervezője.

3. A játék lefolyása, nyeremény
3.1 Nevezés

A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik: A Játékos kitölti a “Nyerj egy Mistrall 2 kobakot a CASCO-tól” űrlapot.

3.2 Nyeremény

A nyeremény (1 db Mistrall 2 kobak a CASCO-tól) “Nyerj egy Mistrall kobakot a CASCOtól” űrlap kitöltői között sorsolja ki a szervező.

3.3 A nyeremény átvétele

A győztes Játékost a “Nyerj egy Mistrall 2 kobakot a CASCOtól” űrlapon megadott e-mail címen értesítjük. A Főnyeremény másra át nem ruházható és készpénzre nem váltható. A nyertes Játékos a feladó e-mail címére köteles az Értesítés kézhezvételét követő 3 munkanapon belül visszaigazolni az Értesítést. Amennyiben a nyertes Játékos a fenti határidőn belül az Értesítést nem igazolja vissza, úgy a Szervező tartalék nyertest jelöl ki.

3.4 Hozzájárulás

A Játékos részvételével elismeri, hogy teljes körűen megismerte és megértette a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.

4. Adatkezelés

A játékosok a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Pegazus Online Média Kft. a játékosok személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye, és a jelen játék lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, továbbá marketingtevékenysége során felhasználja.

2016.06.03. Lovasok.hu
Fotó: Casco
Frisssítve: 2022.07.26.

Hozzászólások