XXVII Sunshine Tour Spanyolország díjugrató verseny – belga lovasokkal az élen! Videóval!

Az elmúlt két hétben megrendezésre került a XXVII Sunshine Tour Spanyolországban, melyre a vírus ellenére is szép számmal érkezett külföldi lovas. A nemzetközi eseményen rengeteg kiváló lovassal és top lóval is találkozhattunk a Clipmyhorse.TV kameráin keresztül, amelyet mostantól a Lovasok.hu-n keresztül is nyomon tudtok követni.

Sajnos magyar indulónak nem szurkolhattunk, de a várakozásoknak megfelelően egy remek, jó hangulatú és a megszokott módon kiemelkedő színvonalú eseménynek lehettünk szemtanúi. Mindkét versenyhétvége fő versenyszámán belga lovas hozhatta el az első helyezettnek járó díjat.

Az első hétvége fő versenyszáma a CSI3* BIG TOUR GP 1.50 m, ahol hibátlan lovaglást követően, az összevetésben QUEL HOMME DE HUS nyeregében Jérome Guery volt a leggyorsabb.

A CSI4* BIG TOUR GP – Int. jumping competition – 1.55 m volt a második versenyhétvége fő attrakciója. Az összevetést követően mindösszesen 5 tizeddel maradt le az előző nap győztese honfitársa Gudrun Patteet mögött, aki SEA COAST KASHIMIRA Z-t lovagolta.

Ha lemaradtatok volna az eseményekről, akkor sem kell szomorkodni. A Clipmyhorse.TV-n archív adatbázisában vissza tudjátok nézni! Jó szórakozást!

SUNSHINE TOUR 2017
www.moisesbasallote.com

2021.02.22.
Kép és szöveg forrása: ClipMyHorse.TV

Hozzászólások