A legkiválóbb lovaspályák – bajnokok ajánlásával!

Sokat mondó tény, hogy a legnevesebb nemzetközi lovasversenyek előszeretettel fordulnak az immár 25 évnyi tapasztalattal rendelkező OTTO Sport- und Reitplatz GmbH.-hoz. Hivatalos magyarországi képviseletének a PannonExpert Kft.-nek köszönhetően, már több mint 10 éve hazánkban is elérhetőek azok a kiváló tulajdonságokkal bíró lovaspályák, melyeket olyan sikeres lovas hírességek is elismernek, mint Ács Róbert! Nem csoda, hiszen a pályára lépve azonnal érezhető a különbség, a rajta történő munka pedig nem csak eredményesebb, de a talaj a ló egészségének megőrzését is szolgálja.

A talaj OTTO perforált gumilapokon nyugszik, amely tökéletes, 4l/m² víztároló képességgel bír. Az egyedileg kialakított drénrendszer lehetővé teszi, hogy a talajon ne alakuljanak ki csúszós pocsolyák, sárfoltok, ellenben nedvességet biztosít, így porral sem kell számolni. A négyévszakos pálya így télen-nyáron ugyanazt a minőséget garantálja lovasai számára.

Nagyobb teljesítményt, alacsonyabb kockázat!

Nem csak a versenyeken, de az arra való felkészülés alkalmával is kiemelkedően fontos, hogy ló és lovas stabil, lépésbiztos talajon eddzen. Homokbuckák, a pata elsüppedése nem csak botlást eredményezhet, de a harmonikus mozgásból is kiejtheti a ló-lovas párost. A PannonExpert Kft.-n keresztül elérhető lovaglópályák 5 lépcsős felülettel biztosítják a ló lépésbiztonságát.

40%-os ütéscsillapítás az ízületek védelmében!

Mindent megteszünk lovaink ízületeinek megóvásában – lófelszerelések, takarmánykiegészítők sokaságát vetjük be, hogy elkerüljük a bajt. A legnagyobb rizikófaktort éppen a talaj jelenti, amelyet jól kiépítve minimálisra csökkenthető a ló sérülésveszélye. Az OTTO lovaspályák akár 40%-kal is csökkenthetik a ló ízületeire ható terhelést, ezzel biztosítva a ló lábainak egészségét. Mi sem támasztja ezt jobban, hogy az OTTO talajok Németország minőségügy és biztonságtechnika területének legismertebb minősítésével, TÜV tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

Az ütéscsillapítás mellett a talaj alapvető rugalmasságot is biztosít, amellyel könnyedebbé teszi a ló mozgását. Talán említeni sem kell mennyire fontos lehet ez a két tulajdonság egy díjugrató ló számára, amikor egy akadály leküzdése után több méteres magasságból érkezik a talajra.

Ahogy Ács Róbert is is mondta a 2017-es OB-on, az OTTO talajok mind ló, mind lovas számára élvezetessé teszik a pályán történő lovaglást! Nemzetközi szinten 6000 lovaspálya, hazánkban több mint 54000 m² kiépített lovaspálya referencia biztosítja, hogy érdemes bízni az OTTO talajban!


Tasnádi Gábor
Tel: +36 20 924 94 89
info@pannonexpert.hu
www.pannonexpert.hu

Hozzászólások