Találd meg az igaz szerelmet állatok, lovak között – az RTL Klub műsorában!

Az erdők, mezők jellegzetes illata, a végtelen tér, az állatok közelsége – kiszakadni a városi forgatagból és megízlelni a vidéki életet bizonyára nagyon sok lovas álma. De talán azt már mindannyian elképzeltük, hogy milyen leírhatatlan élményt adna, ha a reggelidet a saját lovad, lovaid társaságában fogyaszthatnád el.

Azt RTL Klub televíziós csatorna Házasodna a Gazda című műsorában betekintést kaphatunk a tanyasi élet mindennapjaiba, amelynek – ki tudja, – akár Te is a szereplőjévé válhatsz! A műsorban bemutatott gazdák ugyanis egytől egyig a Társukat keresik, akikkel szívesen osztozkodnának a növénytermesztés és az állattartás örömeiben.

Erősek, kitartóak és bátrak

A műsorban szereplő gazdák többségében a saját földjük, állataik közelségében élnek, harmóniában a természettel. Az ember, ha kimegy egy ilyen tanyára, maga is érezheti a sugárzó nyugalmat, békét, viszont korántsem igaz az az állítás, hogy “túl nagy a csend”. A nyüzsgő járókelők moraja helyett a madarak éneke veszi át a szerepet, a forgalmas autóút zaját a patak csobogása vagy éppen a szél játéka váltja fel. A természetben nagyobb élet van, mint azt gondolnánk – csak meg kell tudni hallani, látni ezeket a csodákat.

A bemutatott gazdák egytől egyig tanúbizonyságot tettek erejükről, kitartásukról és bátorságukról. Demjén Nikoletta (Ismerd meg Niki gazdasszonyt és jelentkezz a +36303830930 telefonszámon Misik Viktóriánál!), a műsor egyik szereplője például mikor elhatározta, hogy megvalósítja álmai tanyáját a dombok ölelésében, akkor az az otthon még csak a gondolataiban élt és csupán egy üres mező terült el a lábai előtt. Messze a várostól, buszmegállótól, aszfaltúttól, áram és víz hiányában vágott bele a feladatba, amit aztán meg is valósított! Most 2,5 év elteltével kerítések, épületek és karámokban vágtató lovak veszik körül!

De épp ugyanilyen kitartásról árulkodik Pongrácz Máté (Ismerd meg Máté gazdát és jelentkezz a +36303830930 telefonszámon Misik Viktóriánál!) története, aki 27 évesen elmondhatja magáról, hogy mára 180 hektár területen gazdálkodik. Természetesen a föld nem jön magától – 3 éve vásárolta meg és kezdte meg tenyésztésüket első limousin marháinak. Ahogy Máté saját maga fogalmazta – az állatok mellé kellett a traktor, ha pedig már volt traktor, akkor hozta magával a földművelés gondolatát is. Aki pedig egyszer belevág a mezőgazdaságba, bizony soha nem fogja azt érezni, hogy túl nagy lenne a területe, amit művel.

Találd meg az igaz szerelmet a tökéletes környezetben!

A vidéki élet egyetlen hátránya, hogy nehezebb megtalálni az igaz szerelmet. Hiszen – bár nem minden gazda esetében -, de sokszor a legközelebbi üzlethez is több kilométert kell megtenni, az állatok pedig soha nem maradhatnak felügyelet nélkül. Az RTL Klub műsora azonban most megadja a gazdáknak és a tanyasi élet és az igaz szerelem után vágyóknak a lehetőséget, hogy egymásra találjanak!

Ismerd meg Te is a gazdákat ide kattintva, akik között akár Te is megtalálhatod életed szerelmét!

 

2019.06.18. Frisch Andrea, Lovasok.hu szerkesztősége
Képek forrása:

Hozzászólások