keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek

Még hogy a díjugratás unalmas!
Jegyezd fel: lámpalázra, önbizalomhiányra, szomorúságra az orvosod, a gyógyszerészed és a Lovasok.hu is Diet Mountain Dew lovas reklámját ajánlja.

Lehet, hogy szaltózni nem fog a lovad a népszerű üdítőitaltól, és a díjugratás sem lesz ennyire extrém, de az biztos, hogy ez a reklám megnevettet.

És a recept: 

Végy egy őrült cowboyt atombiztos bukósisakkal, kulacstartós western felszereléssel és egy nem mindennapi lóval. Adj neki Diet Mountain Dew-t és nézd meg mi történik ezután. A konzervatív pontozó bizottságon kívül valószínűleg mindenkinek tetszeni fog a végeredmény. Nem is kétség, ezt a reklámot hamarosan minden lovas ismerni fogja.

Manapság csak extrém, vicces vagy megható reklámmal tudják a vállalatok megkülönböztetni magukat a konkurenciától. Ennek az éles versenynek mi fogyasztók csak nyertesei lehetünk, hiszen szinte hetente születik egy-egy újabb vicces vagy édes lovas reklám, mely még jobban felerősíti bennünk a lovak iránti szeretetet, és feldobja még a legszürkébb napokat is.

2014.02.05. Horváth Annamari, Lovasok.huCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés