Equifest: A siker napjai

Equifest: A siker napjai

 

Emlékezetes ünnep részesei voltak, akik október harmadik hétvégéjén a megújult Budapesti Vásárközpont avatása alkalmából rendezett eseménysorozatra látogattak.

Egyedülálló lovas kiállítás, az Equifest zajlott ekkor a lovas élet elismert hazai és külföldi képviselőinek, szervezeteinek közreműködésével. A világhírű Francia Nemzeti Lovasiskola, a Cadre Noir de Saumur sztárvendégként lépett fel a Budapesti Vásárközpont megújulásának ünnepi gáláján.

Kétszer telt a ház az Equifesten

Az új létesítményeket a GL Events elnöke, Olivier Ginon avatta fel október 18-án.
A cégtulajdonos, GL events beruházásában 22 millió eurós, mintegy hatmilliárd forint értékű fejlesztési program valósult meg az elmúlt másfél év alatt a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

Hatalmas érdeklődés kísérte a megújult Budapesti Vásárközpont átadása alkalmából október 17. és 19. között megrendezett Equifest – A Ló Ünnepe kiállítást, a hozzá kapcsolódó szakmai programokat és a hazai és külföldi lovasok bemutatóit.

A Cadre Noir de Saumur előadása mindkét alkalommal teltház előtt zajlott, mintegy tízezer néző élvezte a Francia Nemzeti Lovasiskola különleges bemutatóját az új G pavilon lelátójáról.

Sikeres volt a kiállítás is, elsősorban a lovak, lovasruházati termékek, illetve a lovas tanyák, panziók kínálata váltotta ki a legnagyobb érdeklődést. Volt olyan francia lótenyésztő, aki az Equifest alatt valamennyi lovát értékesítette.

Az Equifestnek hagyományt kíván teremteni a szervező HUNGEXPO Zrt. Előreláthatóan jövőre is októberben fogadja majd a kiállítókat és a látogatókat.

 

Frissítve: 2023.03.01.
Fotók: Canva

Hozzászólások