keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek

DekoráLÓ - lakberendezés lovasoknak
Úgy tartják, mindenki azzal veszi körül magát, amit szeret. Egyéniséged ott rejtőzik lakásod minden zugában. Bútoraid, dekorációs tárgyaid vagy épp azok hiánya mind-mind rólad mesélnek. Ha eddig még nem tetted, most eljött az ideje, hogy beengedd a "LÓ dolgokat" az otthonodba is!

Még 32 lovas lakberencezési tippünk van. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Sokan csak hétvégente hódolhatnak hobbijuknak, de egy igazi lókedvelőnek ez nem lehet elég. Miért ne örvendeztetnéd meg magad minden nap ezzel az érzéssel?Akár hiszed, akár nem, a berendezések észrevétlenül is nagy hatást gyakorolnak az ember hangulatára. Gondolj csak bele, milyen érzés fog el, mikor meglátsz egy gyönyörű lovat. De ne menjünk ilyen messzire, sok lovasnak már egy kengyel látványától is nagyot dobban a szíve.

Mi most megmutatjuk, hogyan kaphatod meg a napi túléléshez szükséges ló-adagodat anélkül, hogy eltérnél a megszokott rutinodtól.

Természetesen nem arra gondolunk, hogy vedd körbe magad hatalmas lószobrokkal, fesd át a falakat és faragd át az ajtót. Nem szükséges vagyonokat költeni új bútorokra, mindössze arra bíztatunk, hogy dobd fel egy kicsit a régi darabokat. 

Egy-egy patás ágytakaró, tányéralátét, párna, vagy akár egy lovas kilincs is csodákra képes. Az egyik legújabb divat a falra ragasztható három rétegű matrica, közismertebb nevén faltetoválás - kitűnő példa arra, hogyan dobhatod fel minimális ráfordítással akár otthonod összes helyiségét.

Galériánkban megtekintheted egy-egy ilyen tetoválás végeredményét, valamint számos egyéb dekorációs ötlettel gazdagodhatsz. Ha pedig úgy döntöttél, a tettek mezejére lépsz, figyelmedbe ajánljuk a Lovas Piactéren található termékeket.  


Lovas ajándékok

Lovas játékok

Lovas képek

2013.10.14. Balogh Bori, Lovasok.huCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés