DivatoLÓ

A lovasok – legyenek bár az angol, vagy a western stílus, netán a lósport rabjai – nem csak a lovak körül hordanak előszeretettel minőségi és divatos lovasruházatot, de hétköznapi viseletükbe is előszeretettel visznek be lovas kiegészítőket, motívumokat.

Ma már szerencsére van miből válogatni. 10-15 éve idehaza még korántsem volt ekkora a választék lovasruházatból, a kínálat gyér, olcsó, és nem éppen a legjobb minőségű volt. Ma már csak a Lovas Piactéren 32 lovasbolt kínálatából választhatod ki a Neked leginkább tetsző lovasfelszerelést, vagy a legdivatosabb lovas kiegészítőket utcai ruházatodhoz.

Amikor lovasfelszerelést választasz, a legfontosabb szempont természetesen az, hogy az adott holmi kényelmes legyen. Vannak azonban, akik nem elégszenek meg ennyivel, és lovuk felszerelését is saját ruházatukkal összhangban válogatják össze.

Ami az utcai öltözéket illeti: az örök klasszikus zsoké stílus soha nem megy ki a divatból. Jellegzetes darabjai közt ott van a hosszú szárú, kényelmes csizma, a zsabós ing, a lovagló-, vagy bricsesz stílusú nadrág, a nagy csatos öv, a szövet blézer.

Nézz szét a Piactéren, és találd meg a legdivatosabb darabokat:

Lovaglónadrágok >>

Lovas pólók és pulóverek >>

Ingek, blúzok, zakók >>

Kabátok, dzsekik >>

Western csizmák >>

Cavalliera >>

Lovas ruházat kiegészítők >>

Lovas táskák >>

Lovas ékszerek >>

 

2013.10.11. Botykai Dóra, Magyar Dorottya, Lovasok.hu
2017.02.03.
Frissítve: 2022.01.31.

 

Hozzászólások