Egy utolsó puszi a Budweiser lovaktól

A 95 éves Marion Roberts egész életében lóimádó volt, így hát mi mást kívánhatott volna, minthogy a Budweiser híres clydesdale lovaival találkozhasson?

Lelki társak – Kattints a képre a galéria megtekintéséhez!

Marion Roberts bár már 95 éves, lovak iránti rajongása töretlen. Hétévesen kapta első póniját, tinédzserként rodeók trükklovas bemutatóinak sztárja volt.

Így hát nem lepődtek meg a Crossroads Hospice Ház dolgozói, hogy amikor megkérdezték Mariont, mi volna az, amit még nagyon szeretne megtenni életében, ezt válaszolta: "El szeretnék látogatni a Warm Springs Ranch-re és nózin szeretném puszilni a Budweiser clydesdale lovait".

A Crossroads Hospice Ház munkatársai minden lakó számára biztosítanak egy kérést, melyet igyekeznek azonnal teljesíteni – így történt ez a 95 éves Marion esetében is.

A Boonville-ben található Warm Springs Ranch több mint 70 különböző korú clydesdale lónak ad otthont, köztük a Budweiser reklámhőseinek is. S bár a ranch április előtt nem fogad látogatókat, Marionnal mégis kivételt tettek, hogy valóra válhasson az álma.

Nagy ló, nagy öröm. – Kattints a képre a galéria megtekintéséhez!

Kísérői mind meghatódtak a kötődésen és szereteten, ami a néni és a hatalmas lovak között kialakult. A szelíd óriások legalább annyira élvezték az együtt töltött időt, mint Marion, aki azt is elárulta, mit szeret annyira a lovakban: "A bizalmukat. Hogy teljes szívükből megbíznak az emberekben, és ezért sosem volna szabad visszaélnünk a szeretetükkel."

2016.04.05. Forrás és fotók: Crossroadshospice.com
Fordította: Horváth Annamari, Lovasok.hu

Hozzászólások