Szokásos Fríz Ló Show – szokatlanul

A helyszín idén is a Nemzeti Lovarda, a főszereplők ugyanúgy a fríz lovak, még a tombola főnyereménye is az elmúlt évekhez hasonlóan egy fríz csikó, az idei rendezvény mégis kuriózum. A frízeken kívül 26 fajta 160 lóval jelent meg a Tattersallban augusztus 23-án. Péterfy Zsuzsanna képei tanúskodnak az élményekről.


Még 33 képünk van a Fríz Ló Showról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Akhal-Teke, Andalúz, Arab telivér, Classic pony, Furioso-North Star, Galoppoló, Ügető, Gerderlandi, Gidrán, Hidegvérű, Holstein, Hannoveri, Hucul, Kisbéri, Lipicai, Lusitano, Magyar félvér, Magyar sportló, Német sportló, Nóniusz, Painthorse, Pónik, Quarter horse, Oldenburgi, Shagya Arab, Tinker. Mondatnak is hosszú a felsorolás, műsornak még nagyobb, így mindenki megtalálhatta az ízlésének megfelelőt. Legjobban természetesen a fríz lovak kedvelői jártak, a tenyészszemle mellett karusszel bemutató, kűrök, fedezőmének és fogatok felvonulása várta őket.

Az eredményhirdetést divatbemutató és szépségverseny színesítette TAnita jóvoltából. A nap végén a szokásos tombola főnyereménye idén is egy fríz csikó volt, további nyereményeket TAnita Lovasboltja biztosította.

2014.09.02. Lovasok.hu
Fotók: Péterfy Zsuzsanna


KapcsoLÓdó cikkek:

Péterfy Zsuzsanna képei >>

Ismét a fríz lovaké volt a főszerep a Tattersallban >>

Fríz Ló Show és a magyar Lótenyésztők Bemutatója >>

Hozzászólások