Már csak 1 napig: hirdess és nyerj Horze nyerget!

MÁR CSAK 1 NAPIG!

Eladó lovad van? Nekünk pedig két jó hírünk! Adj fel lóhirdetést október 31-ig a Lovasok.hu-n, és megnyerheted a három Horze nyereg egyikét! Sőt! Most minden újonnan feladott lóhirdetést 15 napig képekkel és videókkal jelenítünk meg. Nyerési esélyeidet pedig növelheted, mutatjuk hogyan:

Két hét képes megjelenés ajándékba

A Lovasok.hu-n mindig pezseg a lovasok közti adásvétel, hiszen olyan szuper hirdetőink vannak, mint Te. Ezt pedig egy fergeteges akcióval szeretnénk megköszönni Neked. Ezért

októberben minden újonnan feladott lóhirdetésed két hétig képekkel és videókkal jelenik meg, és ez neked egy filléredbe sem kerül.

Három Horze nyerget is kisorsolunk

Ki vele: van olyan eladó lovad vagy fedezőméned, amelyeket még nem hirdetsz nálunk? Most mindenképp hirdesd meg őket, mert

minden október 31-ig feladott új hirdetéseddel esélyt kapsz, hogy megnyerd a három szuper Horze nyereg egyikét.

De nem akármilyen nyerget! Ugyanis nem csak a méretét, de a színét is Te választhatod ki. Használd ki a lehetőséget, mert a közeljövőben garantáltan nem lesz több ilyen akciónk!

A fedezőmén hirdetések is játszanak

Adj fel eladó ló vagy fedezőmén hirdetést 2016. október 31-ig a Lovasok.hu-n és tölts fel hozzá fotókat, videókat. Majd dőlj hátra és fogadd az érdeklődők hívásait. Nem kell majd sokáig várnod,

a képpel meghirdetett lovak ugyanis 2,5x nagyobb eséllyel, 150 nappal hamarabb kelnek el, mint kép nélkül új gazdát keresők.

Ne feledd, minden hirdetéssel növeled esélyed

Minden egyes feladott hirdetéssel növeled az esélyeidet, hogy a Tiéd legyen az egyik szuper Horze nyereg.

Ha nincs ló, lovascucc is jó!

Ló helyett ló- vagy lovasfelszerelésed van? Most eladó lovasfelszereléseddel is nyerhetsz.

Ha október 31-ig feladsz egy hirdetést a Lovas Piactéren, ugyanúgy részt veszel a sorsolásban, melyben három Horze nyereg talál gazdára.

+1 tuti tipp, hogy Tiéd legyen az egyik Horze nyereg:

Még nem iratkoztál fel a hírlevelünkre? Pedig érdemes, hiszen első kézből értesülhetsz a lovas világ legújabb híreiről – és most még nyerhetsz is.

Nincs más teendőd, mint feliratkozni a Lovasok.hu hírlevelére, és máris megnyerheted a három Horze nyereg egyikét:

Mi így köszönjük meg, hogy minket olvasol, illetve hogy lovad, ló- és lovasfelszerelésed, terméked, szolgáltatásod értékesítéséhez a Lovasok.hu hirdetési felületeit veszed igénybe.

2016.10.28.

Hozzászólások