Húsvéti meglepetés, aminek vállalkozásod is örülni fog!

Régóta keresed a választ arra, hogyan lehetne vállalkozásod stagnáló eladási számait növelni, hogy jól jövedelmező üzlet legyen? Szeretnéd, hogy legjobb ajánlataid mindig a célközönséged szeme előtt legyen? Akkor ne keress tovább, a megoldás a Lovasok.hu webáruháza! Csatlakozz Te is és adj új lendületet vállalkozásodnak még ma!

Lovasok.hu webáruháza

A Lovasok.hu 2020 nyarán nyitotta meg virtuális kapuit vásárlói előtt, melyet már az első hónapokban nagy érdeklődés és siker övezetett. A siker nem a véletlen műve, hanem hosszú évek óta tartó tudatos munka gyümölcse. A Lovasok.hu büszkén vallhatja magát Magyarország egyik legolvasottabb és legkövetettebb lovas oldalai egyikének.

Olvasótáborunkban lelkes lóbarátok, szerető lótartók, a lovas szolgáltató iparba tartozók és jeles sportolók is megtalálhatóak. Ennek eleget téve a Lovasok.hu oldalán folyamatosak a fejlesztések, törekszünk, hogy oldalunkon mindig naprakész információkkal szolgálhassunk olvasóinknak, követőinknek.

Webáruházunk felülete kimondottan felhasználóbarát kialakítású, rendszere termékeid számára jól optimalizált, a sok évnyi tesztelésnek köszönhetően könnyen kezelhető. Kimagasló szűrője, termékkeresője révén pedig gond nélkül megtalálja a célközönség a terméked.

Mindezek mellett terméked értékesítésének sikeréhez még az akciós kampányok is hozzájárulnak, amelyek mindig könnyen elérik a célközönséget, így azok rendre célt érnek. Ezt támasztják alá hiteles statisztikai adataink, amelyek bármikor lekérhetők és elérhetőek a jogosultsággal rendelkezők számára.

És miért jó ez a vállalkozásod számára?

A mai világban üzleti vállalkozásunk sikere nagyon sokszor azon múlik, hogyan tudod elérni termékeiddel célközönséged, fogyasztói körödet. A Lovasok.hu-n itt ez mind adva van. Nem kell hosszú órákat töltened leendő vásárlóid felkutatásával és fárasztó eladást ösztönző stratégiák kialakításával, mert a Lovasok.hu-n:

  • termékeddel százezres lovasközösség érhető el,
  • egy termék egy facebook megosztással 50-60 ezer emberhez is eljuthat,
  • a piacon egyedülálló módon az évek során egy helyre gyűjtöttük hazánk lovasait,
  • oldalunkon csak lovas tartalmak találhatóak, ebből adódóan látogatóink lószerető emberekből, lovasokból, lótulajdonosokból áll,
  • több mint 110.000 tagot számláló lovas közösség és követő Facebook oldalunkon.

Népszerűsítsd termékeidet a Webáruházunkban!

Hírlevelünk jelenleg 35 ezer feliratkozóval rendelkezik. Szeretnéd, hogy terméked ilyen sok potenciális vásárlóhoz eljusson?

A Lovasok.hu-n számos online marketing eszközök segítségével szerezhetsz még több új első vásárlót, hiszen általuk még hatékonyabban meg tudod szólítani őket.

Webáruházunkra, és a benne megjelenő termékekre is időszakosan színes marketing kampányokat hirdetünk lovas célközönségünk figyelmének felkeltésére, illetve visszatérő vásárlóink számára. Az eladást ösztönző, figyelemfelkeltő hírlevél és facebook posztok segítségével felkelthetjük vásárlóink érdeklődését, látogatókat csábíthatunk át oldalunkra, a popup hirdetések révén pedig tájékoztatni tudjuk vásárlóinkat az aktuális akcióinkról.

Ne várj tovább, listázd még ma be termékeidet a Lovasok.hu Webáruházába és bővítsd  vásárlóid körét!

Ehhez nincs más tennivalód, csak töltsd ki a következő kérdőívet:

2022.04.14.
Sáradi Judit, Lovasok.hu szerkesztősége
Fotó forrása: canva.com

Hozzászólások