Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show

Jön az idei szezon egyik legnagyobb lóversenyfesztiválja, a Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show 2018. május 4. és 6. között a Kincsem Parkban. Büfékocsik, ló- és agárversenyek, street art show és utcazenészek fesztiválja három napon át Budapest szívében.

Péntektől vasárnapig versenyekkel, egész napos gyerekprogramokkal, körhintával, rengeteg meglepetéssel és természetesen az ország legtöbb food truckjával készülünk.

A Food Truck Show gasztro-fesztiválján egy időben és helyen mutatjuk be a legjobb ételeket és italokat kínáló vendéglátó járműveket. Változatos és nemzetközi ízvilággal, minőségi kínálattal és 15 új büfékocsival várjuk a látogatókat.

GYEREKPROGRAMOK

A Kincsem Parkban ebben az évben sem fognak unatkozni a gyermekek. Lesz arcfestés, állatsimogató és pónilovazás is, a családok pedig együtt próbálhatják ki a Magic Box logikai játékait. Lesz zöld játszótér, ahol újrahasznosított anyagokból készült játékokkal játszhatnak a legkisebbek. Valamennyi gyerekprogram díjmentes.

LÓ- ÉS AGÁRVERSENYEK

A háromnapos esemény a pénteki Lóverseny az Éjszakában versenysorozattal kezdődik, ahol az esti versenynapon galopp-, ügető- és agárversenyeket láthat a közönség. Szombaton 14 órától indul az ügető. Vasárnap pedig galoppversenyekkel várunk!

MOZI

Minden este Food Truck Cinema filmvetítéssel zárjuk a rendezvényt.

A rendezvény kutyabarát!

KÖZLEKEDÉS

A Food Truck Show hétvégéje alatt a Kincsem Park és a Deák tér között nyitástól zárásig egy sárga amerikai iskolabusz közlekedik, amivel ingyenesen utazhatnak a helyszínre az érdeklődők.

BELÉPŐ, NYITVATARTÁS

Pénteken 16-22 óráig, szombaton és vasárnap 11-22-óráig tartanak nyitva a rendezvény kapui.

18 éven aluliaknak a belépés díjtalan. A felnőtt belépő elővételben a http://kincsempark.jegy.hu/ oldalon 900 Ft, a helyszínen 1000 Ft.