6+1 érv az ivói lovastúra mellett!

Az Ivói Izlandi Lovarda szervezésében indított lovastúrákon már kezdő lovastudással is részt lehet venni, ráadásul a fiatalabb lovasokat is szeretettel fogadják, éppen ezért remek programlehetőség lehet az egész családnak.

Tudjuk jól, hogy kevés lovas van, akinek sok érvet kéne felsorakoztatnunk ahhoz, hogy megjöjjön a kedve egy lovastúrához, ez a cikk inkább ötletadónak készült, hogyan győzhesd meg a család kevésbé lovas tagjait. 😀

1. Tényleg felejthetetlen élményekkel gazdagodhattok!

A mesébe illő táj, frissítő levegő és a természet hangjainak szinergiateremtő ereje eltörölnek minden gátlást és nehézséget, hogy felszabadultan túrázhassatok és szerezzetek lovas élményeket.

2. Kiváló közös program

Ivón megtalálható mindaz, ami emlékezetessé teheti a családdal, pároddal töltött szabadnapokat. Az izlandi lovak nyugodt, barátságos természetüknél fogva ideális útitársat jelentenek a lovagló tudással rendelkező kisgyermekekkel érkező családok számára is. Társaságukban minőségi időt tölthetsz szeretteiddel és kikapcsolódhatsz a Hargita mesébe illő vonulatain lovagolva.

3. A természet szépségei várnak

A gazdag állatvilág, a változatos táj, a tiszta levegő – gyalog is elvarázsolják az embert, hát még lóháton!

4. Ismerkedés a helyi kultúrával

A túra során rengeteg izgalmas dolgot tudhattok meg a helybéliekről, mindennapi életükről, szokásaikról, gasztronómiai kultúrájukról.

5. Egészséges, aktivizáló program! A lovaglás, a friss levegő, a helyi ételek egyaránt hozzájárulnak az egészségmegőrzéshez!

6. Páratlan nyugalom. Ezen a lovastúrán valóban minden stressztől meg lehet szabadulni! A lovak közelsége, a lélegzetelállító táj, az állatvilág, a változatos terep egészen biztos, hogy nem fogja hagyni, hogy másfelé járjanak a gondolataid!

+ 1. Az alábbi videó egy kis ízelítő az ivói lovastúrákról, mely az év bármely szakaszában kiváló programlehetőséget kínál!


További információkért, jelentkezéshez írj vagy telefonálj bátran!

Tel: +40 756 094251
E-mail: activity@elkfarm.ro

Hozzászólások