Több mint 700 millió forintot nyertek a lovirajongók tavaly

700 millió forintot meghaladó nyereményt fizettek ki lóversenyfogadáson tavaly, idén 25 százalékos növekedéssel számol a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft.

Az idei szezonban 50 ügető és 32 galopp versenynap került a programba, valamint 9 pénteki Lóverseny az éjszakában elnevezésű rendezvény, ahol egyszerre rendeznek agár-, galopp- és ügetőversenyeket.

Az idei év egyik csúcspontja minden bizonnyal a most hétvégi Derby és Gasztroangyal Fesztivál lesz. Pénteken Lóverseny az éjszakában, szombaton a 101. Ügető Derby, vasárnap a 93. Magyar Derby várja a lóbarátokat és lóversenyrajongókat, de ezúttal a gasztronómia szerelmeseinek is kihagyhatatlan programokkal készültek a szervezők.

Horváth Zalán, a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. ügyvezető igazgató-helyettese elmondta: a lóverseny alapvetően nem az egyszeri sokmilliós nyereményekről szól, de itt van az egyik leggyorsabb nyerési lehetőség, hiszen 15 percenként rendeznek futamokat.

Ennek ellenére azok a fogadók, akik igazán Fortuna kegyeltjei, igen tekintélyes nyereményeket is megüthetnek. 2014 májusában például egyenként valamivel több, mint 3,6 millió forintot hozott a helyes sorrend az Ötösbefutón három szerencsés lovirajongónak. Nem kellett sokat várni a következő rekordnyereményre sem: 2014 augusztusában ugyanis több mint 10 millió forintot kaszált az Ötösbefutón egy szerencsés fogadó.

2015.07.01. Magyar Dorottya, Lovasok.hu
Forrás: MTI

Hozzászólások