Milliókban részesülhetsz: 600 milliós nyeremény a Kincsem+ játékban

A Kincsem+ játék 630 millió forintos jackpottal folytatódik a héten. Szeretnél Te lenni a legújabb milliomos? A futamok 13:50-kor kezdődnek, melyeket a Sport 2 televízióban élőben közvetítenek.

A vasárnapi Prix de France futamban elmaradt a visszavágás: a szuperfavorit, Bold Eagle és állandó társa Franck Nivard ezúttal is erősebbnek bizonyult Timoko-nál, így ezt a nagydíjat is bezsebelte.

A Kincsem+ játékban a 8-7-4-13-14-es befutási sorrendre sok találat született, a sorrendi ötös 102.000 forintot fizetett 600 forintos alaptétre számolva. Egy nagyon szerencsés fogadó Flexi50 formulával megjátszott fogadószelvényén pedig szerepelt az első öt helyezett pontos sorrendben és a kisorsolt nyerő plusz szám is egyezett, így gazdára talált az 1,2 milliárdos Jackpot fele.

Mi is az a Kincsem+ és a Kincsem+ tuti játék?

A Kincsem+ egy naponta jelentkező új Jackpotos játék, nem csak lóversenyrajongóknak. Január óta hazánkban is elérhetők azok a francia galopp és ügető futamok, melyekkel a magyar játékosok milliomosok, vagy akár milliárdosok lehetnek, miközben egy felejthetetlen sportélménnyel gazdagodnak.

A Kincsem + játékhoz, ami már 17 országban elérhető, nem szükséges külön lóversenyismeret. Az okos gépi játékban, azaz a Kincsem+ tutiban a terminál a futam indulóit, favoritjait automatikusan keveri és adja a játékos tikettjére. Így a játékosnak napi minimum 600 millió forint Jackpotra, minden hónap 13. napján pedig 3 milliárd forintra lehet esélye!

A játékot a Magyar Lóversenyfogadást­szervező Kft. és értékesítési partnerként a Szerencsejáték Zrt. is forgalmazza.

2016.02.15. Krebs András, kincsempark.hu

Hozzászólások