Kincsem Parki pompa: így ünnepel a lovi legjava

A 2016-os versenyszezon legeredményesebb szereplőit köszöntötték a Kincsem Park III. Lóverseny Gáláján. A galopp és ügető championok mellett tenyésztőket, idomárokat és az agárversenyek legjobbjait is elismerték, valamint életműdíjak is kiosztásra kerültek. Pécsi István, a Kincsem Park igazgatója pedig elárulta az idei terveket.

Január 19-én a Kincsem Nemzeti Kft. nagyszabású gálavacsorával zárta le a 2016-os versenyszezont. Az esemény házigazdája, Pécsi István ügyvezető igazgató röviden értékelte a tavalyi évet és beszélt az idei tervekről és újdonságról is.

Február 6-án indul a Kincsem+ tuti játék országos értékesítése 4.500 lottózóban, melytől a sport és a fogadási forgalom jelentős emelkedését várják.

Életműdíjasok: Vas József, Nagy László, Dr. Prutkay János

A díjak és az oklevelek átadása után életműdíjak kerültek átadásra. A rangos elismerést Vas József mesterzsoké, Nagy László az orosházi lóversenysport és lótenyésztés motorja és a lóversenysportot 45 esztendeje szolgáló Dr. Prutkay János vette át. A negyedik díjazott, az életét az ügetőpályán töltő Tóth László betegsége miatt nem lehetett jelen az ünnepségen.

2016 legjobb lovasai: Stanislav Georgiev és Suták Csenge

2017.01.26. Krebs András
Forrás és fotó: Kincsempark.com

Hozzászólások