Ismét milliárdos lehetsz január 31-én a Kincsem+ játékban

Újabb 3 milliárd forint keresi gazdáját a Kincsem+ játékban. Hogyan lehetsz Te az összeg nyertese? Fogadj a január 31-i Prix D’Amerique versenyén, hogy Fortuna a kegyelmébe fogadhasson.

Január 4-óta már hazánkban is elérhető a világ legnépszerűbb lóverseny játéka, a Kincsem+ fogadás. Ez egy olyan lóverseny játék, mellyel a magyar játékosok milliomosok, vagy akár milliárdosok lehetnek, miközben egy felejthetetlen sportélménnyel gazdagodnak. A játékhoz nem szükséges külön lóversenyismeret.

A fogadóterminál a futam indulóit és favoritjait az eddigi játékok alapján keveri. Ha eltalálod az első öt lovat jó sorrendben, és a szelvényén szereplő négyjegyű szám megegyezik a versenynap nyerő számával, akkor a játékos minimum 600 millió forintot nyerhet.

Minden hónap 13. napján, illetve a legnagyobb francia versenyekben a Jackpot összege 3 milliárd forint. A következő ilyen versenynap január 31-én vasárnap lesz. A világ legmagasabban díjazott futama, a Prix D’Amerique 16:20-kor kezdődik, melyet a Sport Televízió élőben közvetít.

A 3 milliárd forintos Jackpot futamra már szombat délután lehet játszani a lóversenyfogadó irodákban, illetve már több, mint száz Szerencsejáték Zrt. irodában az ország legnagyobb lottózóiban.

További részletek a lovifogadas.hu-n

2016.01.26. Krebs András

Hozzászólások