3 milliárd forintot nyerhetsz január 13-án a Kincsem+ játékban

Már 3 budapesti lottózóban is fogadhatsz, és akár 3 milliárd forintot is hazavihetsz a Kincsem Park új játékával, ami január 4-én jelent meg a hazai fogadási piacon. A Kincsem+ nyereménye minden hónap 13-án 3 milliárd forintra emelkedik, így ha még sietsz, már holnap milliárdos lehetsz.

“Fogadjunk hogy nyersz”

Az első öt lovat jó sorrendben eltaláló nyerő szelvénnyel naponta minimum 600 millió forintot lehet nyerni.

A Kincsem+ tuti egyszerűségével és nagy nyereményével a lóversenyfogadók mellett a sportfogadókat, a számsorjátékosokat és a laikusokat is megszólítja. A játékhoz nem szükséges külön lóverseny ismeret.

A Kincsem+ tuti, egy olyan okos gépi játék, mely automatikusan sorsolja ki az első öt helyezettet az induló lovak között. A játék ára 600 forint. Kisebb nyereményt már az első három helyezett eltalálásával is lehet nyerni. Ha a szelvényén helyes sorrendben szerepel az első öt helyezett és a kisorsolt plusz nyerő szám is megegyezik, akkor megnyerheted a napi minimum 600 millió forint Jackpotot. A nyeremény minden hónap 13. napján 3 milliárd forintra emelkedik.

Felismered a képen szereplő lelkes fogadókat?

A Kincsem Park értékesítési partnere a Szerencsejáték Zrt., így az alábbi három fővárosi lottózóban már találkozhatsz a Kincsem+ nevű játékkal:

  • Budapest, 1016 Krisztina körút 75.
  • Budapest, 1011 Fő utca 37/a.
  • Budapest, 1027 Kapás utca 6-12.
A versenyeket a Sport2 élőben közvetíti. Bővebb információt a lovifogadas.hu weboldalon vagy a lovifogadás facebook oldalán találsz.

2016.01.12. Krebs András

Hozzászólások