Szombat este ifj. Szabó Gábor megelőzte ifj. Szuhai Gyulát a szilvásváradi Indoor Starson

Folytatódott a háromnapos Egri Zoltán Emlékverseny a szilvásváradi fedeles komplexumban.

A versenynap legmagasabb számában, a 135 cm-es, kétfázisos nagykörében négy lovas tudott hibapont nélkül célba érni. A győzelmet ifj. Szabó Gábor szerezte meg, Xixo Borgiával, megelőzve a pénteki győztes párost, ifj. Szuhai Gyulát és Perthy Jacksont. A harmadik helyen a szlovák színekben lovagló, Serakou Aliaksandr Clarimo Sz-szel végzett, negyedik Sándor Balázs és Cascandro.

Az U25-ös korosztály, 125 cm-es, kétfázisos versenyszámában szlovák győzelem született, nyert Katarina Sovová Rouge-al, megelőzve a Propser lovasklub két tehetségét, Tavasi Eszter Chavoltusszal és a pénteki győztes párost, Peller Juditot és Shusha MNM-t.

A középkör kétfázisos versenyszáma is a DEAC-os, ifj. Szabó Gábor sikerét hozta, hiszen első lett Borislav Borisov pej lovával, Canaletto B&S-el. Második a Sándor Lovasfarm színeiben, Sándor Balázs Casalloval, harmadik lett az Equinor lovasklub lovasnője, Számel Ildikó és Kardashian.

Az öt- és hatéves lovak stílusversenyében is 7,9 pont kellett a győzelemhez. Az ötéveseknél győzött Nibolensky ifj. Szabó Gáborral, míg a hatéveseknél a London apaságú, London’s Baloua SZ Koltai Zorkával.

A szombati versenynap egyetlen összevetéses, versenyszámában nem történt meglepetés, folytatódott Tóth Dorina sikersorozata, hiszen első és második helyet a Champions Team lovasnője szerezte meg, Kurszánnal és N-Gesmer Rouge-al. Az amatőr kategória összevetésében mindösszesen egy századdal lemaradva a második pozíciótól a debreceni, Borzáné Sári Enikő végzett Jangcával.

A gyermekek 110 cm-es, hiba-idős száma teljes Prosper sikert hozott, hiszen az első három helyen a Komárom-Esztergom megyei lovasklub versenyzői végeztek. Győzött Csizmadia Csenge Aisha-Amirával, második lett Juhász Léda és Rádiháza Generális és harmadik Hegedüs Laura Lili Timpex Gondolával.

Forrás: dijugratoszakag.hu
Kép: Canva
2022.11.07.

Hozzászólások