Ötödik helyen Mráz Tamás Ausztria CSIO nagydíjában

Vasárnap délután a Magna Racino, ebreichsdorfi lovas objektumban rendezett CSIO verseny nagydíja következett. Harmincnégy lovas állt starthoz a 150 cm-es összevetéses versenyszámban, ahol nyolc páros tudott az összevetésbe bekerülni.

Az alappályán verőhiba nélkül, egy hibaponttal ért célba a Nemzetek Díjában legjobb lovasunk Vándor Zsófia Quintusszal, így övé lett az összesítésben a kilencedik hely. Piros-fehér-zöld színeket a rövidített pályán ebben a szezonban csúcsformában versenyző, Mráz Tamás BN Silver páros képviselte.

A háromcsillagos CSIO nagydíj győzelmet az egyedül negyven másodperc alatt hibátlan pályával célba érő, belga, Roy van Beek szerezte meg Chacco me Biolley nevű lovával. Mráz Tamás a magyar tenyésztésű BN Silverrel, akinek tulajdonosa, Nagy Balázs egy gyors négy hibapontos pályát lovagolt, ami a CSIO nagydíj ötödik helyét jelentette a Badacsonyi Lovasklub válogatott lovasának.

Eredménylista: https://results.hippodata.de/2022/2143/html/en/hippodata/resultlist_16.html?style=ebreichspark_horsequeen

2022. 07. 26.
Kép: Canva
Forrás: dijugratoszakag.hu

Hozzászólások