Élmezőnyben a díjugrató hölgyek Ausztriában

Advent harmadik hétvégéjén Ausztriában gyűjtögették az érmeket és a helyezéseket a magyar díjugratók. Hugyecz Mariann mellett Alasztics Alíz, Budai Virág, Hóman Gréta és Janik Anna is szép eredményekkel tért haza.

A bécsi Stadthalle-ban megrendezett nemzetközi verseny helyébe lépő salzburgi Amadeus Horse Show idén is Ausztria legnagyobb fedettpályás lovasversenye volt, ahol több csarnokban zajlottak a lovas rendezvények, de a főszerepet a díjugratás kapta.

A CSI****  160 cm-es Nagydíjában tizenkét lovas lovagolt hibátlanul, a győzelmet az olasz Gianni Govoni szerezte meg Antonióval. A magyar színeket Hugyecz Mariann képviselte Chacco-Boy-jal. A páros két hibátlannal épp csak lecsúszott a dobogóról és az előkelő negyedik helyen végzett.

A lovas így számolt be az eredményről és mondott köszönetet új edzőjének, Marcus Fuchs-nak közösségi oldalán:

A salzburgi nemzetközi versenyen az utánpótlás lovasok is helyet kaptak. A gyermek korosztály Amadeus Nagydíjában Alasztics Aliz új lovával, Princeszel a második, Charnevállal a negyedik helyen végzett.

Hóman Gréta Kalanddal és Janik Anna Costa Bravával is többször az élmezőnyben zárt. Az ifjúsági korosztályban Budai Virág a második napi 135 cm-en negyedik lett a holland tenyésztésű Baileys-szel.

2016.12.13. Forrás: Díjugrató Szakág
Frissítve: 2022.08.11.
Kiemelt kép: Canva

Hozzászólások