Bódai Hanna az ifjúsági OB győztese

13 lovas jutott be az ifjúsági kategória döntőjébe, ahol a versenyzőket 135-140 centiméteres magasságú pálya és 600 ezer forint összdíjazás várta.

Összevetésre ezúttal nem került sor, a kiélezett döntőben a győzelmet Mráz Tamás és Németh István tanítványa, Bódai Hanna szerezte meg Quintanóval (Gyenesdiási LSE), aki végig magabiztosan lovagolt a két forduló során.

Második helyen zárt a Champions Team LKE lovasa, a 15 éves Kámán Nóra és Hedda, a lovas edzője Sári Viktor. Harmadik Füzér Gábor tanítványa, a szintén 15 éves Kiss Maja és Agropoint Cojano (Mórahalmi LSE).

További helyezettek: Kiss Lizanna – Cloé (Mórahalmi LSE), Bencses Réka – Arania Z (Sugo-Horse Park LE), Magyar Balázs – Filuchi (Sion Security Kft.), Gorzó Eszter – Arwen (Mizsei Lovastanya SE), Károly Mandula Kinga – Corno S’tannan (ELIT Lovas Klub SE).

A helyezetteket ismét a fedeles lovardába szólították az eredményhirdetésre. A versenyzőknek Lezsák Sándor, az országgyűlés alelnöke, Dallos Gyula miniszteri biztos, örökös magyar bajnok és Juhász Tibor, a versenybíróság elnöke gratulált. A győztes különdíja az E.Sporthorses jóvoltából egy Baloubet du Rouet embrió. A különdíjat Erdélyi Gyula unokája, Papp Dominika adta át.

Forrás: nemzetilovarda.hu
Kép: Canva
2023.09.26.

Hozzászólások