Díjugratás: hibátlan lovaglások idehaza és külföldön

A Nemzeti Lovardában négy napon keresztül folytak az Országos Minősítő versenyszámai. A hétvége legmagasabb versenyszámát, az A/3 * összevetését három lovas teljesítette hibátlanul, amelyben Simply You nyergében Heibl Ágnes volt a leggyorsabb, megelőzve a James Wingrave – Agropoint Cassiloc párost és a még csak 14 éves Szuhai Pétert, aki Turbo Breakert lovagolta.

Minden nap rendeztek A/2 versenyszámot, amelyben csütörtökön a győzelmet az Airventes Marton András szerezte meg a 8 éves PM Diamantinával, pénteken pedig a szezonban nagy formában teljesítő Búza Krisztián volt a leggyorsabb, Berghoffer Imre Lantusával.

Szombaton a 135 cm-es A/2 ** versenyszámban 20 lovas lovagolt az alappályán hibátlanul, végül a villámgyors pej Apollóval Czékus Zoltán győzött. A záró napon pedig fergeteges fordulókkal a sérüléséből visszatérő Márki Zoltán győzött Chaccoval.

A hétvégén a spanyolországi Valenciában zajló Mediterran Tour-on Németországban élő válogatottunk, Krucsó Balázs remekelt, hiszen hibátlanul tudott menni Liviussal, Fair Playyel. Sőt, a világranglista pontot adó 145 cm-es versenyszámban 87 indulóból a nyolcadik helyen zárt Condorral.

A Sunshine Tour-on pedig egy 145 cm-es versenyszámban Szuhai Gyula 1 hibaponttal, Casinger nyergében 60 indulóból szintén a 8. helyen zárt.

2015.03.02. Forrás: Dijugratoszakag.hu
Fotó: Canva
Frissítve: 2022.02.28.

Hozzászólások