A XX. Mén-Kanca versenyen is bizonyítottak méneseink

A Timpex Kft. és a Pataki Ménes lovainak eredményessége ismét bizonyította, hogy mindkét ménes remek munkát végez a hazai lótenyésztés területén és van létjogosultsága a magyar sportló fajtának.


A XX. Mén-Kanca versenyen ismét sikerekben gazdag hétvégét tudhatott magáénak a nyíregyházi Timpex Kft. lovasa ifj. Szabó Gábor. Kanca és mén kategóriákban is egyaránt helyezéseket ért el, valamint a “Kanca II” döntő első helyét is “bezsebelte” Timpex Bölcsész nyergében. Második és harmadik helyen is Marton András végzett, PM Fortuna és PM Carneval nevű lovaival.

A “Mén II” döntő győztese Búza Krisztián lett Fortender (For Pleasure × Contender ) nyergében, akik mindhárom napot verőhiba nélkül teljesítették. Második helyezést ért el ifj. Szabó Gábor és Timpex Apoleon, harmadik helyet szerezte meg az impozáns megjelenésű mén Zordon és Horváth Balázs.

A 115 cm-re kiírt “Kis Szuperdöntő” győztese a Fiatal Lovak Világbajnokságát is megjárt Timpex Emlék lett ifj. Szabó Gáborral, őt követte Horváth Balázs és PM Casello, harmadik helyre a mezőhegyesi lovas Piroska Zoltán és Flóra páros ért be.

A verseny fénypontjának számító, 1.000.000 Ft összdíjazású Szuperdöntő győztese, az utolsó szezonját futó Mamma Mia lett nyergében Burucs Borbálával. Második helyezést ért el Szabó Gábor Timpex Bölcsésszel, a dobogó harmadik fokára pedig Kovács Kaarlo állhatott St Legar nevű lovával.

A hazalátogató Krucsó Balázs remek stíluslovaglásainak köszönhetően előkelő helyezéseket ért el fiatal lovaival a hétvége folyamán.

2014.06.03. Forrás: Dijugratoszakag.hu
Fotó: Canva
Frissítve: 2022.08.19.

Hozzászólások