A díjugratók karácsony előtt sem pihennek

Néhány díjugratónk még nem kezdte meg jól megérdemelt téli pihenését. Hugyecz Mariann Frankfurtban versenyzett, a Talent program résztvevői pedig kétnapos edzőtáborban vettek részt.

Képünk illusztráció

Hugyecz Mariann szinte minden évben beilleszti naptárába a frankfurti Festhalle-ban rendezett CSI*** díjugrató versenyt. Ezúttal a szombati 150 cm-es, világranglista pontot adó versenyszám a jelenlegi világranglista hetedik belga Gregory Whatelet győzelmével záródott. A magyar siker sem maradt el, hiszen Hugyecz Mariann kitűnő teljesítménnyel a végelszámolásban a legjobb női lovasként a tizedik helyen végzett az 55 indulóból. A kecskeméti lovas a vasárnap délutáni 155 cm-es nagydíjban is szép pályát lovagolva, négy hibaponttal végzett a 10 éves Chacco-Boy nyergében.

A szezonban második alkalommal találkoztak a Talent programban résztvevő ifjú díjugrató tehetségek, hogy két napos továbbképzésen fejlesszék tudásukat. Elméleti előadást nemzetközi pályaépítőnk, Karádi László tartott, lóháton a nyolc fiatal ezúttal Szász Attila vezetésével dolgozott. 

2015.12.21. Forrás: Díjugrató Szakág
Fotó: Global Champions Tour

Hozzászólások