Hallgasd meg Monty Roberts üzenetét!

Alig több mint egy hét és végre megnyitja kapuit a lovasok, lószeretők előtt a Papp László Budapest Sportaréna! Hónapok óta várunk a jeles eseményre, ahol végre lehetőséget kapunk személyesen is bepillantást nyerni a világhírű sztár előadók munkájába és megcsodálni pompás lovaikat. Hogy miért érdemes mindenképpen velünk tartanod?

Mert talán soha vissza nem térő alkalom, hogy ilyen elérhetően közel, ugyanazon a napon találkozz EGYSZERRE a világ legismertebb lovas sztárjaival: Monty Roberts-elPignonnalLorenzoval, mindamellett, hogy teljes létszámban és pompájában tekintheted meg a Magyar Köztársaság Nemzeti Lovas Díszegységét. Ha ez még mindig nem lenne elég szintén december 1-én és 2-án kerül sor a FEI Fogathajtó Világkupára!

A Lovasok.hu csapata nagyon számít Rád, ahogy az előadók is! Fogadd szeretettel Monty Roberts barátságos szavait és válts jegyet a Lovasok.hu-n keresztül 10% kedvezménnyel!

A kedvezmény mellé ráadásul most egy DÍJMENTES 1 éves CLASSIC LOVASOK.hu KÁRTYÁVAL is gazdagabb lehetsz! Részletek a következő gombra kattintva!

2018.11.21. Frisch Andrea
Kép forrása: Bigstockphoto.com

Hozzászólások