Frízelítő: Fríz Ló Show Péterfy Zsuzsival

Elegáns, mesés mozgású, mégis higgadtan precíz: Hollandia nemzeti kincse, a fríz ló ünnepeltette magát a Sóskúti Lovas- és Élményparkban. Péterfy Zsuzsanna szemszögéből az idei Fríz Ló Show minden mozzanatát átélheted úgy, mintha csak tegnap történt volna.

Még 51 képünk van a 2016-os Fríz Ló Show-ról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Frízeken és andalúzokon csillogott az indián nyár utolsó napsugara

Nem is lehetett volna szebben búcsúztatni a nyarat, mint szebbnél-szebb lovak egész napos bemutatójával. Az eleganciáról nem csak a frízek gondoskodtak: idén az andalúz fajta is szerepet kapott, a bemutatók mellett ménvizsgát is láthatott a nagyközönség.

A lovak kiváló fotósának Péterfy Zsuzsannának nem kellett sokat zoomolnia ahhoz, hogy fotótémát találjon a sóskúti lovas ünnepen. Hol a Koltai lányok dámalovas bemutatóját, hol az Epona Spanyol Lovasiskola Pas de Deux-jét, hol pedig Pintér Tibor Nemzeti Lovas Színházának előadását kapta lencsevégre a szemfüles fényképész.

Még 51 képünk van a 2016-os Fríz Ló Show-ról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

A reggeltől estig tartó bemutatók és szemlék bizonyították: helye van a fríznek mind a díjlovaglásban, fogathajtásban, mind a show világában Magyarországon. S ha pedig a családnak keresel megbízható, kiegyensúlyozott lovat, a fríz jó választás lehet, hiszen mindenki arcára csak mosolyt csal.

2016.11.16. Horváth Annamari, Lovasok.hu
Fotó: Péterfy Zsuzsanna

Hozzászólások