Czeglédiné Kenyeres Réka: egy igazi lovas festő

Czeglédiné Kenyeres Réka a Hortobágyi Állami Gazdaság színeiben kezdte el a versenyzést, és mivel saját lova nem lehetett, hát rajzolt magának. Ha tetszenek Réka munkái, szívesen lefesti a Te lovadat is: golyóstollrajzot, vagy akár olajfestményt is rendelhetsz: hogy családodat, barátaidat vagy magadat egy igazán ötletes és egyedi ajándékkal lephesd meg.

Réka festményeit 2018-ban Hortobágyon egy egész éves kiállítás keretein belül láthatod majd, aminek a megnyitója a Hortobágyi lovasnap lesz.

Czeglédiné Kenyeres Réka lovas festő
A ló és az ember | Lovas portrék | Kutyás festmények


Bemutatkozik Czeglédiné Kenyeres Réka, lovas festő

Czeglédiné Kenyeres Réka vagyok, alföldi születésű (1973). A Hortobágyi Állami Gazdaság színeiben kezdtem el a versenyzést, és mivel saját lovam nem lehetett, rajzoltam magamnak.

A sok gyakorlás tette végül tökéletessé a lóábrázolásomat. A gimnáziumban a rajztanárommal már rendeztünk a képeimből kiállítást, de akkor még csak grafikáim voltak.

Gyerekkoromtól kezdve lovagolok, és 30 éves koromban fejeztem be a tanulást, amikor megkaptam a környezetvédelmi mérnöki diplomát. Érden élek férjemmel és gyermekeimmel. Napközben a környékbeli lovardákban edzem a lovakat és lovasokat. Este és hétvégén festek.

25 évesen kezdtem érdeklődni az olajfestészet iránt. Nagyon megtetszett, milyen finom árnyalatokkal és különféle színekkel lehet vele csodákat létrehozni. Kiss Csaba (Angliában is elismért lóportré festő) volt a mesterem, ő segített szakmai dolgokban, a színek még sokoldalúbb megismerésében.

Gondolj szeretteidre – adj lovas festményt ajándékba!

Lepd meg lóbarát rokonaidat, ismerőseidet egy igazán egyedi ajándékkal: a saját lovukról készült festménnyel!  A siker garantált, mivel ilyen különleges ajándékot máshol úgysem kaphatsz!Ha tetszik az ötlet, keresd Czeglédiné Kenyeres Rékát a czegledir@gmail.com e-mail címen
vagy a +36 70 417-1655-ös telefonszámon!

Kenyerés Réka képei híres lovasoknál

Arie Jom Tov is Kenyeres Réka festményt kapott

A Díjlovagló Szakbizottság Arie Jom Tov díjlovas sportért végzett elkötelezett munkáját díjazta Réka képével.

Kenyeres Réka képe ezentúl Ulla Salzgeber falát fogja díszíteni

A Máriakálnokon 2016. április 29. és május 1. között megrendezett Nemzetközi Díjlovagló Fesztivál Nagydíj versenyszáma győztesének Czeglédiné Kenyeres Réka De Niro fedezőménről készült festményét ajánlotta fel.

A versenyszámot a híres német díjlovas, Ulla Salzgeber nyerte, aki nagyon örült Réka képének, mint ahogy a mellékelt fotó is mutatja.

Gratulálunk!

Sőt, Marco Kutschernek is van már Kenyeres Réka festménye!

Neked még nincs…?

Czeglédiné Kenyeres Réka kiállításai

Réka képei már sok-sok kiállításon vettek részt: láthattad őket Berekfürdőn a Nagykun kiállítások alkalmával, vagy a Gellért Szállóban (Budapest), illetve Sóskúton is többször volt már amatőr kiállítása, és festményei már Németországban is jártak vándorkiállításon. De akár az alábbi hazai lovas rendezvényeken is találkozhattál velük:

Lovas festmények Czeglédiné Kenyeres Rékától – kiváLÓ ajándékötlet

Megrendelésre Czeglédiné Kenyeres Réka festményeket és grafikákat is készít: lófejportré, ember portré, kutyaportré, autó, motor, életképek stb. Dekorációs festmények alkotását is vállalja, életnagyságú ló-portrét és egész alakos képeket is fest, akár falakra, akár szekrényekre.

Legyen Veled kedvenced az otthonodban is!

A fenti életnagyságú ló-portrék egy-egy szekrény ajtóit díszítik

Ugye szeretnél Te is egy festményt kedvencedről?

Amennyiben megtetszettek Czeglédiné Kenyeres Réka festményei, és szívesen látnád viszont lovadat, szeretteidet, kedvenceidet egy általa készített alkotáson, most lehetőséged nyílik rá. Golyóstollrajzot, vagy akár olajfestményt is rendelhetsz, hogy családodat, barátaidat egy igazán ötletes ajándékkal lephesd meg. Egy festmény különleges dísze lehet minden otthonnak.

Rendelj bátran, hogy lakásodat valóban egyedivé, szeretetteljessé varázsold. Nem kell más hozzá csak egy jó minőségű fénykép, amelyet vagy postán (előhívott papírképen) vagy e-mailben (digitálisan) eljuttatsz Rékához, és hamarosan kezedben tarthatod akár kedvenced portréját.

Elérhetőségek, megrendelés:
Tel.: +36 70 417-1655

Czeglédiné Kenyeres Réka további képgalériái:

Frissítve: 2018.07.02.

Hozzászólások