Free Horse Style, a természetes lókiképzés magasiskolája

Bemutatkozik a  FreeHorseStlye, Új lókiképzési stílus
FreeHorseStyle Alap kurzusok:
2011.02.25. – BETELT – új időpontok hamarosan!

Mi is az a FreeHorseStyle…?

Ismerje meg Ön is!

A FreeHorseStyle lókiképzés alapja, hogy a lovak elméjének működését megtanuljuk, ezáltal megértsük gondolkodásukat.. Ezt követően kezelni tudunk minden viselkedési problémát, ami adódhat a ló fajtájának jellegzetességeiből, valamint a ló személyiségéből…

Az elméleti oktatás során, betekintést nyerhetünk a ló elme működésébe, megtanulhatjuk a jó, és rossz viselkedési formák kialakulásának okait, azok kezelését. A gyakorlati oktatás során, elsajátítjuk a közös nyelv használatát lovunkkal, megtanuljuk azokat a jelzéseket, amik segítségünkre szolgálnak majd a közös időtöltésben legyen szó sportról, vagy hobbiról.

Kurzusainkat nem szedjük szét különböző problémák kezelésésére tartott kurzusokra, hiszen a FreeHorseStyle lókiképzés szerint, minden probléma egy tőről fakad, tehát ha megismerjük a lovak elméjének működését, a lovak gondolkodását, minden problémát kezelni tudunk majd.

Alapelvem: Úgy képezzük, hogy vágyjon rá, hogy foglalkozzunk Vele…


FreeHorseStyle Alap kurzus indul:
2011.02.25. BETELT – új időpontok hamarosan!

Az alap kurzus három napos elméleti
és gyakorlati oktatást tartalmaz.

A kurzus elméleti, és gyakorlati anyaga:

 • A lovak elméjének múködése
 • Gonolkodási formák
 • Személyiségi típusok
 • Viselkedési problémák analizálása
 • Közös jel- és nyelvrendszer kialakítása

Aktuális kurzusok: 2011.02.25.
Figyelem! A februári kurzusok BETELTEK!
Új időpontok hamarosan!

Helyszín:

Szent György Major
Megközelítés: a Szent György Major a Pilisi Parkerdő határán,
a Pilisi hegység Sajgó kapu részén található.


Ár:

72 000 Ft + Áfa
Az ár tartalmazza a lovasok számára a kurzus alatti ebédet, a szállásban segíteni tudunk ha szükséges. A lovak számára pedig az elszállásolást, takarmányoztatást.


Jelentkezés:

kapcsolat@torokgyorgy.hu

www.torokgyorgy.hu

Kapcsolat:

 Török György
+36 70 945-7335
kapcsolat@torokgyorgy.hu

Sipos Beáta
+36 20 999-7700
kapcsolat@torokgyorgy.hu


Nyílt napok a Szent György Majorban
 új időpont hamarosan!

Az első nyílt napot 2010. november 6-án tartttuk a Szent György Majorban.

Programok:

 • Bemutatkozik a FreeHorseStyle, új lókikpzési stílus
 • Hogyan alklamzaható ez az új stílus a lovasok
  számára akár sportról, akár hobbiról legyen szó!
 • Elért eredmények tények alapján
 • Rövid bemutató
 • Kérdések-válaszok

Új magyar rekord a lovasvilágban Free Horse Style módra

A tanulás és tapasztalás egy élethosszig tartó folyamat, mely sem a lovaknál, sem az embereknél nem kötődik bizonyos életkorhoz. A Free Horse Style egy olyan harmonikus együttműködésen alapuló, lovas szakágtól, eszköztől és kortól független lókiképzési módszer, mely a lovak elméjének és viselkedésmintáinak a működését veszi alapul Török György értelmezésében.

A Free Horse Style világa | Alapképzés | Akadémiai képzések

A Free Horse Style lókiképzési módszer célja, hogy a ló és lovasa közt olyan harmonikus partneri viszony alakulhasson ki, amely a bizalom, biztonság, szabadság és maximális együttműködés érzetének megélését segíti elő különböző környezeti, életszerű szituációkban. A Free Horse Style lovainak  képzése olyan rendszerben történink, ahol a hétköznapi életben is megtanulják megélni a szabadságukat, megfelelve a nekik szánt funkciók betöltésének is.

A lovak, és az emberek is túlélésük érdekében pillanatról pillanatra döntéseket hoznak arról, hogy hogyan reagáljanak az őket ért ingerekre. Ezen válaszreakciók összességét a genetikai beállítódás és a fajtákra jellemző tulajdonságokon túl nagymértékben befolyásolják a korábban megélt élmények és az ahhoz kapcsolódó érzelmek, érzékletek.

A mai világban nagyon hirtelen kell felnőnie lónak és embernek egyaránt, sok mindent kell egyszerre megtanulni és átfogó alapozó képzés hiányában, a túl gyorsan pályára állított csikók lesznek hivatottak a “problémás” bélyeg viselésére. Ezek a problémák, tulajdonságok valójában kommunikációs rések, melyeket felismerni, áthidalni, vagy betömni érdemes azért, hogy a napi harcokból és megnemértettség érzésből, harmonikus együttműködés lehessen, és alapvetően az öröm és boldogság érzése jellemezze az együtt töltött időt.

Free Horse Style Akadémia

A Free Horse Style Akadémia képzési rendszere a lovakat ért élmények értelmezésén és feldolgozásán alapszik, a résztvevők megtanulják motiválni lovukon keresztül önmagukat is. A Free Horse Style módszere a fizikai tréning hangsúlyosságán túl, a lovak mentális tréningjére is legalább akkora hangsúlyt fektet, megtanít biztos alapokon lépkedve, magabiztossággal járni a lókiképzés útján. A folyamatos fejlődés, építkezés csak akkor lehetséges, ha együtt változol, együtt építkezel lovaddal, ha minden szürke hétköznapban meg tudod találni azt a csodát, amit együtt élhettek meg, és megtanulod ezt értékelni, és kellő alázattal és megbecsüléssel  azok felé fordulni, akik ezen az úton téged kísérnek.

A Free Horse Style Akadémia képzésein olyan apró részletire lebontott, logikusan felépített feladatsorokat oldhatsz meg illetve sajátíthatsz el, amely mindenki számára megtanulható és könnyedén beilleszthető a lóval végzett napi munkába. A Free Horse Style Akadémia célja, hogy a kurzusok valamennyi résztvevője a saját életterülén tudjon jól együttműködni lovával, és hogy egy olyan közös célt szolgáljon, amelyben a ló nem eszköz, hanem egy valódi társ az ember számára. A Free Horse Style-os ló, nemcsak egy magasan képzett hobbiló, hanem egy szakágtól és eszköztől független sporttárs, barát  is egyben, lovasa pedig felelősségteljesen mozog a lovak világában és tisztában van a lovak viselkedésének alapműködésével, motivációjával.

A Free Horse Style Akadémia kurzusai

1. Free Horse Style alapképzés

A kétnapos, elméleti és gyakorlati oktatásból álló kurzuson megtanulhatod felismerni, részekre bontani és felülírni a lovak következetlenségből és oda nem figyelésből fakadó problémás viselkedési mintáit.

Tovább az Alapképzés oldalára »

2. Free Horse Style akadémiai képzések

A gyakorlatok során a résztvevők a szabad munkát helyezve fókuszba mélyítik el tudásukban a lóval közösen, a gyakorlati feladatsorokat alkalmazva egyre növekvő és változatos környezeti adottságok között. Előfeltétele az Alapképzés elvégzése.

Tovább az Akadémiai képzések oldalára »

Kapcsolat, jelentkezés a fenti kurzusokra:

Török György
Tel.: +36 70 945 – 7335
Honlap: www.freehorsestyle.hu
F
acebook: www.facebook.com/Free-Horse-Style-139410406091987
E-mail (jelentkezés a kurzusokra): kapcsolat@freehorsestyle.hu

Frissítve: 2016.10.14. Free Horse Style

Hozzászólások