Fjord kislovak szerelmesei

Mióta betették a lábukat az országunkba, rengeteg szívet meghódítottak ezek a kis plüssmackó testű kócosok. Ez a rajongás az elmúlt években sok tulajdonost, rajongót összehozott egymással, akik idén másodszorra szerveztek baráti összejövetelt. A találkozót Haga Zsuzsanna örökítette meg.

22 képünk van a fjord barátok találkozójáról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Sziládi Brigi 2012-ben kapta meg első lovát, egy ifjú fjord herélt személyében. Még ebben az évben létrehozott egy csoportot a facebookon, ahol szerette volna mások tapasztalatait, élményeit olvasni: vajon minden fjord ilyen nyugodt és embercentrikus? Lassan kibontakozott egy közösség, barátságok szövődtek és olykor segítettünk egymásnak megismerni közelebbről ezeket a kislovakat. "Ezt látva gondoltam megpróbálhatnánk egy találkozót összehozni, hogy személyesen is megismerjük egymást. 2014-ben meg is szerveztük az elsőt, nem bemutatót, nem felvonulást csak egy baráti összejövetelt." – Írja nekünk Brigi.

"Eltelt egy év, a csoport létszámra egyre csak nőtt, újabb fjord gazdák kerültek elő, így idén is felmerült a találkozó gondolata.

Egy szép terepet szerettünk volna lovainkkal de sajnos sok lótulajdonost eltántorított a kevésvérűség. Végül maradtunk a fjord találkozó helyett a fjord barátok találkozójánál. De lovak nélkül sem maradtunk, hála Orbán Katalinnak, akinek ezúton is szeretnénk megköszönni vendéglátását a lovardájában. Hála neki gyönyörű környezetben lehettünk. Szép számmal gyűltünk össze és külön csodás érzés, hogy voltak akik csak ezért a napért több órát utaztak. Velünk töltötte a napot  Bonifert Rita akinek ugyan nincs fjordja csak egy édes huculja. Ők vezettek be minket egy kicsit a szabadidomítás világába egy bemutató keretében.

22 képünk van a fjord barátok találkozójáról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Amellett, hogy én magam is jól éreztem magam, örömmel láttam a mosolygó arcokat, azt hogy azok, akik csak az internetről ismerik egymást csak beszélgetnek és beszélgetnek, megtalálják a közös hangot. A nap végén rengeteg visszajelzést kaptam, hogy szuper volt minden, nagyon jól érezték magukat. Ez nagyon boldoggá tett, azt hiszem ilyen  az, mikor az ember munkája többszörösen megtérül! Végül szeretném megköszönni Haga Zsuzsinak, aki mindkét alkalommal megörökített minket. Képei tökéletesen visszaadják az akkori hangulatot."

2015.08.31.
Forrás: Sziládi Brigi
Fotók: Haga Zsuzsanna

Hozzászólások