Celeb lovasok karácsonyi öröme és bánata

Az extravagáns énekesnő, Lady Gaga lovat kapott karácsonyra, Schobert Norbert és Rubint Réka kislánya, Lara viszont lova miatt aggódva sírta végig az ünnepet. Lovas bulvárhírek következnek.

Lady Gaga legszebb karácsonyi ajándéka

A meghökkentő előadásmódjáról és cseppet sem hétköznapi öltözködéséről is híres énekesnő egy lovat kapott karácsonyra az Interscope Records-tól. A szürke jószágot rózsaszín kötőfékkel, vezetőszárral, a nyakán pedig rózsaszín masnival kézbesítették.

Lady Gaga lovat kapott karácsonyra – Fotó: Facebook, Lady Gaga oldala

„Lovagolni, ápolni és örökké szeretni fogom”, írta megható posztjában az énekesnő. A ló elhelyezésén sem kell sokat tanakodnia, ugyanis 2014-ben vásárolt egy tekintélyes ingatlant Malibuban mintegy 23 millió dollárért, ahol istálló, legelők és pályák is várják az énekesnő új kedvencét.

A rajongóknak nem kellett sokat várniuk az első közös terepről készült fotóra sem.

Lady Gaga terepre indult új lovával – Fotó: Fotó: Facebook, Lady Gaga oldala

 

Küzdelem Herceg életéért – karácsonyi tragédia a Schobert családban

Nem teltek gondtalanul az ünnepek a Schobert családban. Schobert Norbert és Rubint Réka lánya, Lara elkötelezett lovas, akinek a legrosszabb hírrel és eshetőséggel kellett szembenéznie, amit csak egy lóbarát el tud képzelni. Rubint Réka így számolt be a vészterhes napról:

„Egy késő délutáni telefonhívás mindent megváltoztat… Lara lovának, Hercegnek egy rossz mozdulatnál eltört a csüdcsontja. Fájdalmas, szívszorító pillanatok… Látni, ahogy ló és lovasa egymásba, a reménybe, az orvos biztató szavaiba kapaszkodnak… És a közöttük lévő óriási szeretetbe!

Röntgen, gipsz, kórház, és várakozás… Szerencsére műthető és nem kell elaltatni…

Szorítsatok nekünk, hogy Herceg felépüljön… Szorítsatok, hogy minden úgy legyen, mint régen…”

Fotó: Facebook, Rubint Réka oldala

A rengeteg lájk, megosztás és biztató komment után néhány nappal szerencsére már jó híreket oszthatott meg a házaspár:

„Nem hittem, hogy karácsonykor többször sírni fogok. Emlékeztek, Réka kérte a lelki segítségetek, hogy ne legyen fájdalom. Lara lovának a lába valahogy eltört a bokszban. Vagy 8 hónap gipsz és fennáll a veszély, hogy az átterheléstől elpusztul, vagy műtét, ahol 75% a túlélési esély, de újra egészséges paci lehet, ha nem is versenyló.

Én nem hittem, hogy ló és lovasa közt ilyen ragaszkodás lehet, hiszen soha nem voltam lovas, bár a kutyámmal ezt többször átéltem. Lara esténként sírva bújt közénk. Hozta a kis spórolt pénzét, hogy odaadja a műtétbe, mert így szerinte a Jóisten látja és megkegyelmez nekik.” … “Most örömmel tudatom, hogy a műtét sikerült, Herceg ráállt a lábára és a lovas is nagyon boldog. Ez a legszebb karácsonyi ajándék. Ma elviszem hozzá” – írta Norbi.

„Az elmúlt napokban sokat sírtunk. Ló és lovas kapcsolata egy különleges kötelék. Tudtam, hogy Larának nagyon sokat jelent Herceg, de hogy mennyire, azt most láttam csak igazán. Az éjszakákba nyúló, szeretettel teli öleléseknek, a sikeres műtétért való imáknak meg lett az eredménye…

Tegnap este a 4,5 órás operációt végző professzornak és profi csapatának köszönhetően sikerült az eltört csüdcsontot stabilizálni és így Herceg életét megmenteni. Az altatásból való ébredés, Lara hangjának varázsa “Megígértem, hogy itt leszek, amikor felébredsz!” életem egyik legszebb és legmeghatóbb pillanata volt.

Köszönjük a biztató sorokat, a rengeteg pozitív energiát Nektek!

Most egy hosszú rehabilitáció veszi kezdetét, ahol a legnagyobb szerepet a SZERETET tölti majd be!” – írta Réka.

Lara és Herceg a kórházban – Fotó: Facebook, Rubint Réka oldala és Norbi Update

Erre csak egyetlen dolgot mondhatunk: LÓbbulást!

2015.12.28.
Frissítve: 2022.07.24.
Illusztráció: Canva

Hozzászólások