Aromaterápia lovaknak – ingyenesen letölthető könyv

A gyógynövények és a belőlük készült illóolajok elválaszthatatlanok. A lovak kezelése során érdemes mindkét gyógymódot egyszerre alkalmazni. Az aromaterápia alapjait ebből az ingyenesen letölthető könyvecskéből is elsajátíthatod. 

A 2005-ben megjelent Lóherba – Gyógynövények lovaknak című, nyomtatásban megjelent könyv folytatásaként is tekinthet az Olvasó erre a kis könyvecskére.

Kattints a képre a könyv letöltéséhez.
A kiadvány szabadon terjeszthető, továbbítható és tartalma másolható, a forrás megjelölésével.

Bár formai megjelenésükben különbözőek, hiszen az Aromaterápia könyvecske elektronikus formában jelent meg, szakmaiságában ugyanolyan megalapozott, mint elődje. További különbség, hogy a szerzői jogok védelme mellett ez kiadvány szabadon terjeszthető, továbbítható és tartalma másolható, a forrás megjelölésével.

A könyv érdekessége, hogy az illusztrációként felhasznált lovas képeket lovasok küldték nekem. Számomra ez sokat jelent, hálás köszönetem a képekért! 

Szeretném, ha az itt leírt tudás minél több lovashoz eljutna, és minél több ló életét jótékonyan befolyásolná! Kívánom, hogy mindenki tanuljon, okosodjon ebből a kis könyvből, használja lova, és saját mindennapi életében ezeket a csodálatos gyógyító anyagokat!

Forrás: fitocavallo.hu

Hozzászólások