Mindened a ló? Akkor ez egy tökéletes meLÓ! – nyitott pozíciók a Lovasok.hu-nál!

Összetartó, rugalmas és modern gondolkodású csapatunkat újabb tagokkal bővítenénk! Magyarország és Kelet-Európa vezető lovasportáljaként nem csak stabil munkahelyet, versenyképes fizetést és rugalmas feltételeket kínálunk, de ismereteid bővítése mellett lehetőséget nyújtunk a kiteljesedésre is! Ráadásul egy ízig-vérig állatbarát, lószerető társaság vár Rád! Ne habozz, nézz körül nyitott pozícióink között!

Mutasd meg kommunikációs tehetségedet, jelentkezz telemarketinges és ügyfélkapcsolati munkatársnak!

Értesz a lovasok nyelvén? Dinamikus, határozott fellépésű vagy, mégis ügyfélközpontú a gondolkodásmódod? Csatlakozz hozzánk, dolgozz fiatalos, lendületes csapatunk körében! Kattints ide a jelentkezéshez!

Tudjuk jól, milyen nehéz az iskolapadból felállva, rövid idejű munkahelyi tapasztalattal rögtön megtalálni a megfelelő munkahelyet. Nálunk az sem jelent akadályt, ha még meg sem száradt a bizonyítványodon a pecsét! A pályázók között örömmel fogadjuk pályakezdők jelentkezését is!

Írjuk együtt a Lovasok.hu-t!

Rendszeresen jársz rendezvényekre, versenyekre? Szívesen beszámolnál szakágad és a lovas élet híreiről? Szeretsz írni? Ha nem rettent meg a gondolat, hogy írásaidat akár több 1000 lovas is olvashatja és véleményezheti, ha kiváló a helyesírásod és szeretsz kreatívan fogalmazni, jelentkezz a Lovasok.hu önkéntes újságírójának!

Legyél Te is a Lovasok.hu újságírója! Kattints ide a részletekért! >

Mi együtt húzzuk a szekeret!

A Lovasok.hu-nál mindent megteszünk, hogy jó hangulatban tartsunk céljaink megvalósítása felé, hiszen tudjuk jól, hogy a siker alapja az összetartó, jó csapat. A feladatok megvalósításához éppen ezért minden segítséget megadunk, a munkavégzés feltételeit pedig a lehető legrugalmasabban kezeljük. Dolgozz budapesti komfortos, jó hangulatú, luxus irodánkban, illetve kényelmesen otthoni környezetben, rugalmas időbeosztásban!

További információhoz és a jelentkezéshez kattints ide! >

Hozzászólások