Nyári lovas munka az USA-ban

Lovagolnál Amerikában? Életed legjobb nyara vár rád! Együttműködő partnerünk gyakorlott lovasokat és oktatókat keres, abból a célból, hogy lovaglást, lovastornát és más sportokat oktassanak nyári gyerektáborokban az Amerikai Egyesült Államokban. Kalandra fel, vár az USA!

Olyan 18-30 év közötti (a felső korhatár flexibilis) fiatalok jelentkezését várjuk, akik szeretik a természetet, jól beszélnek angolul és szívesen dolgoznak általános iskolás
korosztályú gyerekekkel 9-11 héten keresztül a nyár folyamán.

A munkáért “zsebpénz” jár: 9 hétre életkortól függően 1000-1550 USD jár, a plusz hetekre, heti 200 amerikai dollárt lehet keresni. Ezenfelül a táborok állják a szállást és ellátást, a vízumszponzor szervezet pedig többek közt a teljeskörű vízumügyintézést, a teljes kiutazás idejére kötött egészségügyi biztosítást, valamint a Budapest-New York retúr repülőjegyet (illetve a New Yorkból a táborba való eljutást) is biztosítja.

Egyéb költség: 185 USD – Amerikai Nagykövetség vízumdíja (J1-es vízum)

Ne maradj le a kedvezményről!

A counselor/riding instructor (lovasoktató) program jelentkezési díja 735 euró helyett csak 415 euró – 

A Support staff / groom (lovász) program jelentkezési díja 735 euró helyett csak 415 euró – március végéig – ! Tehát ha eddig jelentkezel és leadod a teljes jelentkezési csomagot, valamint megfelel nyelvtudásod az interjún, befizeted az első részletet, megkapod a kedvezményt és a jelentkezési díj első részletét, ami csak 150 euró!

Az ideális jelentkező – akiket keresünk:

  • Minimum féléves lovasmúlttal, esetleg sportmúlttal rendelkezik (versenyzői, illetve edzői tapasztalat további előnyt jelenthet)
  • 18-29 év életkorú, a felső korhatár flexibilis
  • Szeret gyerekekkel és természetes közegben dolgozni
  • Ráér június közepe és augusztus közepe/szeptember eleje között
  • Jól beszél angolul (a programra való felvétel feltétele egy személyes interjú – angol nyelven).

Pozíciók

Nem beszélsz még elég jól angolul? Akkor válaszd a program keretén belül a Lovász pozíciót (Campower / support staff / groom, stable work) pozíciókra nagy igény van az amerikai táborokban, ezért magasabb fizetést kapnak: A zsebpénz itt 1550 USD az első 9 hétre (majd 200 dollár hetente).

Fontos: Erre a pozícióra csak nappali tagozatos egyetemista hallgatók jelentkezhetnek.

A lovasoktatói (counselor / horseback riding instructor) pozíciókra elsősorban azokat várjuk, akik nemcsak a lovak, hanem a gyerekek nyelvén is értenek. Itt a kilenchetes fizetés életkortól függ:

  • 18 évesek: 1000 USD
  • 19-20 évesek: 1100 USD
  • 21+ évesek: 1800 USD

Minél korábban tudsz kiutazni, annál jobb: Ha időben érkezel, részt tudsz venni a tréningen és a beszoktatáson (össze tudj szokni a lovakkal és amerikai illetve nemzetközi személyzettel).

Töltsd ki az űrlapot a jelentkezéshez és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a további információkkal!
Írj pár sort az eddigi lovasmúltadról Térj ki arra is, ha oktattál már kicsiket

Ha diák vagy, melyik iskolában tanulsz jelenleg? (Rövidítve is lehet, pl. ELTE-ÁJK vagy ÁVG Gimnázium stb.)


A 2024-es nyáron azok utazhatnak ki, akik betöltötték 18 életévüket. Akkor is regisztrálhatsz, ha csak még kicsit fiatalabb vagy ennél! Ebből már látni fogjuk, hogy már 2024 nyarán is tudsz-e utazni táborozni az Államokba, vagy egy évvel később számíthatunk rád!

Többet is megjelölhetsz. Horseback Riding instructor / Counselor (Lovasoktató / Gyerekfelügyelő): Aktív erős középfokú nyelvtudás szükséges, a lovaglás oktatása és a gyerekek felügyelése mellett esetleg egy szabadidős tevékenységeket a táborozó gyerekek számára a nap folyamán. Egésznapos gyerekekkel való elfoglaltságot jelent. 18 év fölött mindenki (középiskolások is!) tanulói jogviszonytól függetlenül bátran jelentkezhet erre a pozícióra! Groom or Stable Work / Support Staff/Campower (Lovász / Kisegítő személyzet): Ezt a munkát csak aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemista diákok végezhetik! Passzív, gyengébb középfokú nyelvtudással is jelentkezhetnek. Napi 8-10 órában a kisegítő személyzet tagjaként lovászként dolgozik: a lovakat eteti, gondozza, takarít utánuk.
 Itt felteheted nekünk a kérdéseidet, illetve megoszthatsz bármilyen fontosnak vélt információt magadról (pl. “Lovaglás mellett még érdekel más foglalkozás is, például…….. ” vagy “Szeretnék egy táborba kerülni egy ismerősömmel, a neve… megoldható?”.Hozzászólások