keresés a lovardák között

Akadályok felett: az UNIQA Lovas Világkupa díjugrató versenyei képekben
Az UNIQA Lovas Világkupa díjugrató versenyszámaiban a hazai versenyzők legjobbjai álltak ki, kihívóik pedig a környező országok kiválóságai voltak díjnyertes lovaikon. A magyarok közül Krucsó Balázs lett a legeredményesebb, a dobogó második fokán zárta a vasárnapi Nagydíjat. A verseny izgalmáról Péterfy Zsuzsanna fotói tanúskodnak.

További 41 képünk van a Világkupa díjugrató számairól. Kattints a képre a megtekintésükhöz.

A budapesti verseny évek óta a díjugrató kiválóságok sorát hozza el az Arénába. Az idei fő versenyszám a vasárnapi (november 30.) késő délutáni UNIQA Nagydíj Díjugrató Világkupa CSI-W versenyszám volt 1,45 méteres akadályokon, egyszeri összevetéssel. Emellett még 5 hivatalos díjugrató verseny szerepelt a programban, 1,2-1,35 méteres akadályokon.

A Földművelésügyi Minisztérium díjáért kiírt vasárnapi Nagydíj a kétnapos program megkoronázását jelentettete. A 145 cm-re kiírt versenyszám 32 fős mezőnyéből nyolc lovas teljesítette hibátlanul az alappályát, köztük négy magyar: Horváth Balázs, Krucsó Balázs, Pirik Zsolt és Hugyecz Mariann. Horváth Balázs lova, Zordon az összevetés első akadályát ütötte, Pirik Zsolt lova kétszer hibázott. Krucsó Balázs és Hugyecz Mariann egyaránt hibátlanul mentek az összevetésben, Balázs ráadásul remek idővel. Őt csak a verseny győztese, az összevetésben utolsóként induló osztrák Markus Stock tudta megverni. Harmadik helyen hibátlan összevetéssel a lengyel Andrzej Oplatek végzett. Nézd meg a galériában Péterfy Zsuzsanna lovas fotós képeit a versenyek legizgalmasabb pillanatairól!

2014.12.17 Sigmond Tamás, Lovasok.hu
Fotók: Péterfy Zsuzsanna
Akadályok felett: az UNIQA Lovas Világkupa díjugrató versenyei képekben

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés