keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek

Chuck Norris felkötheti a gatyáját - Kassai Lajos edzésben van!
Na, ezt csináld Kassai Lajos után! Lovagolva bokszolás, baltával és machétával zsonglőrködés - micsoda összpontosítás, erő és fegyelem! Kassai Lajos edzését látva egy percig sem kételkedhetsz abban, hogy Chuck Norris méltó ellenfélre talált.

Kaszás Géza stábja videóra vette a magyar lovasíjász elképesztő edzését:

Nos, ez az a teljesítmény amire mérhetetlenül büszke lehet a magyarság! Nincsenek trükkök, show elemek, speciális eszközök, lószerszámok. Nincs túlbonyolítva, ez a nemes egyszerűséggel megáldott testi-lelki erőnléti edzés, remélhetőleg a világ minden pontján hirdeti: él Magyarországon a hagyomány, és él Kassai Lajos, aki a 80-as években lefektette ennek a sportnak az alapjait.

A felvételt Kaszás Géza stábja készítette, a Kassai Lajos munkásságát, mindennapjait bemutató 90 perces mozifilmhez, mely várhatóan idén kerül bemutatásra.  

Kassai Lajost, a modern lovasíjászat megteremtőjét már számos díjjal jutalmazták. 2012-ben Magyar Örökség Díjat kapott, 2013 októberében pedig hungarikummá vált módszere. A somogyi mester a közelmúltban öt Guinness világrekordot is felállított.

A világszerte ismert lovasíjász több száz tanítvánnyal büszkélkedhet. Ez az egyetlen sport, aminek a nyelve a világ minden országában a magyar.

2014.07.17. Horváth Annamária, Forrás: Kapos.huCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés