keresés a lovardák között
Főoldal   »   Híres lovak   »   Overdose


Több ezren búcsúztatták Overdose-t

 

Vasárnap a Kincsem Parkban Overdose-tól, a magyar galoppsport valaha élt egyik leghíresebb képviselőjétől ünnepélyes keretek között, felvezetéssel vettek búcsút.

Óriáskivetítőn felelevenítették pályafutását, a nagy győzelmeket, a legemlékezetesebb pillanatokat. A Blaskovich Ernő Emlékversenyben bemutatkozott Overdose testvére, Opium Bullet, aki ráadásul megnyerte a futamot.

Mikóczi Zoltán és a versenyzéstől visszavonuló Overdose. 
Képgaléria: Több ezren búcsúztatták Overdose-t >>

Overdose is futott volna, azonban két hete bevérzett a patája, így ez elmaradt. A szervezők tájékoztatása szerint a négylábú jól viselte az ünnepséget, végig nyugodt volt.

A 2010 augusztusáig veretlen, sorozatban 14 futamot megnyert Overdose savós patairha-gyulladást kapott 2009-ben, emiatt veszélybe került karrierje. 2010-ben visszatért, de két megnyert futam után csak hetedik lett a baden-badeni Goldene Peitschén. 

Tavalyelőtt viszont ismét győzött, mégpedig Hoppegartenben, majd a Haydock Parkban és a Royal Ascoton is újfent bizonyította egyedülálló tehetségét, utóbbi helyszínen, a negyedik helyen ért célba. Overdose 2011. november 13-án, Rómában futott legutóbb, és akkor győzött.


Overdose búcsúja - Schuch Lili képei >>

2013.09.02. Forrás: Pannoniaoverdose.hu
F
otó: Pannoniaoverdose.hu
MTI Fotó: Beliczay László

 

 

 

 


KapcsoLÓdó cikkek:

Overdose búcsúja, Schuch Lili képei >>

Az én Overdose-om >>

Overdose első lovasa lovagolja Opium Bulletet vasárnap >>

Overdose búcsúzik, Opium Bullet debütál >>

Overdose nem fut, de búcsúzik >>

Overdose búcsúfutása >>


Több ezren búcsúztatták Overdose-t

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés