keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Lovasrendőrök biztosították a futballrangadót

Budapesten, az OTP Bank Liga 19. fordulójában tüzes, parázs meccsen csapott össze a rivális Ferencváros és Újpest FC csapata. A rendőrség megfelelő erőkkel, többek között lovasrendőrökkel is biztosította a  rendbontással tarkított rendezvényt. 

Már a mérkőzés előtt be kellett vetni a rendőrség erőit, ugyanis a stadionnál a ferencvárosi szurkolók kordonokkal várták az újpesti drukkereket, illetve Újpesten többen megdobálták a rend fenntartására kivezényelt rendőröket.

Az este folyamán három embert állítottak elő: egyikük pirotechnikai eszközökkel élt vissza, egy vecsési férfi egy jegykiadó automatát rongált meg, illetve egy tokaji Fradi-drukker kést próbált bevinni a mérkőzésre.

A felvételek a mérkőzés jellegzetes eseményeit és a biztosításban résztvevő rendőri erőket mutatják be. A képek azért is különlegesek, mivel a rendőrlovak védőfelszereléséről csak ritkán láthatunk felvételeket.

Az FTC Üllői úti Albert Flórián Stadionjában játszott teltházas mérkőzés 2:1-es FTC-győzelemmel ért véget.

2013.03.11. Szűcs Tamás, Lovasok.hu
Forrás: ORFK, MTI
Képek: H. Szabó Sándor
Képek a futballrangadót biztosító lovasrendőrökről (H. Szabó Sándor, ORFK)

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés