keresés a lovardák között
Főoldal   »   Híres lovak   »   Overdose


Amíg Overdose pihen: saját naptár és egy királynői látogatás

A szépségkirálynő  Overdose-nál

A siketen született szépségkirálynő 2010-ben az Év civil hőse lett egy napilap Év embere-szavazásán, 2011-től Pécs város arca, s ő Európa első siket sajtószóvivője. Talán kevésbé közismert róla, hogy elkötelezett környezetvédő, nagy állat- és lóbarát is. Overdose futásait látta, sorsának alakulását is nyomon követte, így régi vágya teljesült, amikor a napokban meglátogathatta őt az Alagi Tréningtelepen.

Overdose egy vezetőló mögött sétált, mivel komolyabb munkát még nem végezhet. Izgatott volt, szemmel láthatóan örült, hogy egy hosszabb kört tehetett az istállóján kívül, hiszen már nagyon hiányzik neki a mozgás. Elég nyugtalan volt, a szíve vitte volna, de a csapat nem engedett neki többet. Fanni így vágtázva csak más lovakat láthatott.

Magyarország legnagyobb szépségversenye, a Szépségkirálynő tavalyi közönségdíjasa élete egyik legboldogabb pillanatának nevezte a találkozást, és máskor is szívesen eljönne, bár egy kicsit tart Overdose-tól, mert túl nagynak tartja.

Mikóczy Zoltán biztosította, hogy mindig szívesen látják, a ló csapata pedig megígérte, hogy Fanni tavasszal, amikor szebb idő lesz, a zsokéiskola egyik higgadt, nyugodt, gyerekekhez szoktatott lovára is felülhet, hogy ne csak lássa, de érezze is, milyen egy versenylovon ülni.

Letölthető a 2013-as Overdose falinaptár

A PannoniaOverdose.hu egy letölthető, bárki által könnyen kinyomtatható falinaptárral köszöni meg olvasói egész éves figyelmét.

Letöltéséhez kattintson a képre (PDF / 4,7 MB). Megnyitásához és nyomtatásához Adobe Reader program szükséges, amelyet letölthet innen:http://get.adobe.com/reader/

(A naptár szabadon terjeszthető, de kereskedelmi forgalomba sem egészében, sem részeiben nem hozható. A benne szereplő képek nyomtatott vagy elektronikus úton történő átvétele/utánközlése a PannoniaOverdose.hu előzetes engedélyéhez kötött.)

 

2013.01.31., Forrás: Pannoniaoverdose.hu


 

 

 

 


Overdose és Weisz Fanni

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés