keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Black Caviar a Vogue címlapján

A Vogue Australia 53 éves történetében ló még sosem kapott helyet a divatújság címlapján. A csodakancának, Black Caviar-nak ez is sikerült. A turf-legenda iránti rajongás a Melbourne-cup közeledtével lángolt fel.

A vezető divatmagazin címlapján, ahol amúgy szupermodellek pózolnak, decemberben egy lóé a főszerep. Aki persze nem egy átlagos ló, hanem maga a csodakanca Black Caviar, aki mind a 22 futamában győztesként ért a célba és aki Ausztráliában már nemzeti hősnek számít. A Vogue Australia decemberi számának címlapján az Esprit apaságú kanca mellett Julia Nobis modell pózolt. A fényképet Benny Home készítette.

A címlapfotót egy interjú koronázza meg, amelyet „Nelly” (Black Caviar beceneve) edzőjével Peter Moody-val és tulajdonosaival készítettek. Nos ilyen sem volt még a divatújság történelmében. De Black Caviar nem is hétköznapi ló – ezt még Edwina McCann főszerkesztő is elismeri: „Black Caviar egyértelműen tudja, ha őrá irányul a kamera – s egyszerűen fantasztikus, hogy ezúttal nem csak a gyorsaságát, hanem a szépségét is ünnepelhetjük!”

A kiadó előrehozni kényszerült a decemberi kiadvány megjelenésének idejét, hogy az még időben, a Melbourne Cup karnevál előtt kerüljön az újságárusok polcaira.

A híres versenymeetingen azonban a csodakanca nem állhatott starthoz: Nellyt utoljára a Royal Ascoton láthatta a nagyközönség júniusban - ahol megszerezte 22. győzelmét – de a futam közben megsérült és azóta pihenni kényszerül.

Deák Anette, Lovasok.hu
Forrás és fotó: Pferdplus
2012.11.21.


KapcsoLódó cikkeink:

Black Caviar továbbra is verhetetlen >>>
Black Caviar rekordot dönthet >>>
Kancák a csúcson >>>
Ausztrál csillagok >>>
A csodálatos Black Caviar >>>

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés