Top újdonságok a Fouganzától 2020 Ősz-télre

Sajnos vitathatatlanul beköszöntött az igazi ősz. Itt az ideje felkészülni a hideg, esős időjárásra lovasként is. Kíváncsi vagy, hogy milyen újdonságokkal készültünk számodra az idei ősz-téli szezonra? A legjobbakat kiválogattuk Neked!

Egy klasszikus megújul

A sokatok által évek óta különösen kedvelt Performer polár idén egy kis fejlesztésen esett át, minek köszönhetően remélhetőleg még jobban fogjátok szeretni. Az új logó és a változó színek mellett a polár ujján módosítottak, a korábbi gumírozás helyett sokkal elegánsabb, kívül hosszított, lekerekített kivitelben került idén a polcokra. Az összbenyomáson ez sokat emelt, kívülről egyből szembetűnő változásról van szó. A gyermekek számára készült változat színeinek elrendezése módosult, míg a felnőtt modell egyszínűvé vált. Bízunk benne, hogy az eredménnyel igazán elégedettek lesznek a felhasználóink.

Továbbra is hódít a softshell

A különösen átmeneti időszakban nagyon népszerű, szélálló, vízlepergető, mégis lélegző technikai anyagot egyre több termékhez használják már, nem véletlenül. Amellett, hogy rugalmas, könnyű és jól illeszkedik, némi odafigyeléssel a mosásnál, tehát vízálló textíliákhoz való mosószert használva ezeket az előnyös tulajdonságait sokáig megőrzi. Akár még hímzett, vagy nyomott egyesületi egyendzsekiként is kiválóan megállja a helyét ez az új modell.

Egy jól megválasztott softshell kabát aranyat ér a változékony, őszi időben

Technikai hibridkabát díjugratóknak

Egy vadonatúj átmeneti kabátról van szó, ami néhány hete érkezett meg az áruházakba, és ezalatt az idő alatt máris sokat vásároltak belőle, pedig még csak az egyik színét láttátok a kettőből. Ezt a terméket elsősorban díjugratásra fejlesztették ki a szakági specializáció egyik első kész darabja lett belőle. A hibridkabátok több sportnál is kezdenek egyre népszerűbbek lenni, hiszen könnyűek, nagyon rugalmas anyagból készülnek, jól illeszkednek, annál is jobban szellőznek a megfelelő helyeken, és melegítenek, ahol arra van szükség. Bár rövid fazonról van szó, ennek a kabátnak a derekába szilikoncsíkok kerültek, melyek megakadályozzák a felcsúszását ugrómunka során. Az ujjhossz is az ugróknak kedvez – nincs többé ugrás felett kilógó csukló és alkar. Emellett egy első látásra megtetsző, letisztult dizájnnal készült elegáns darabbal bővült a választékunk. Külön figyelmet érdemel az igen diszkrét, kis fém lapocskába gravírozott, új típusú logó, mely csak az ugró (szögletes alapon), és a díjlovas (kerek alapon) termékeink sajátja lesz. A sötétkék mellett online fekete színben is elérhetővé válik, várhatóan néhány héten belül.

Legújabb fejlesztésünk, hibridkabát ugrólovasoknak

Még melegebb kabátok

A tavaly kifutott Paddock kabát méltó utódát köszönthetjük ebben az új modellben. Sokkal melegebb, sokkal praktikusabb, és esztétikailag is látványosat fejlődött. Lycra mandzsettái még kényelmesebbek, és bent tartják a meleget. Kapucnija levehető, mélysége állítható. Négy zip-záras, vízhatlan zseb gondoskodik személyes tárgyaid védelméről. A kabát vatelintöltete különböző területeken eltérő vastagságú, ezáltal alkalmazkodik a mozgás fajtájához, elősegítve ezzel a lovaglás közben elérhető legkellemesebb hőérzetet. Hátán két fényvisszaverő csík segíti a láthatóságodat, illetve fülhallgató számára is külön bújtatót helyeztünk el a kabáton. Válaszd sötétkék, vagy szürke színben. Ha pedig a megszokotthoz ragaszkodnál, évek óta kedvelt Tosca modellünket idén márványkék színben vásárolhatod meg a klasszikus szürke mellett.

Kipwarm – a várva várt fehérben is!

Nem túlzás azt mondani, hogy évek óta várjuk már ennek a nadrágnak a hófehér változatát, ami most végre meg is érkezett. A polárbéléses, tavaly óta a vesét is védő derékmagasítással kiegészült, víz-és szélálló, roppant egyszerűen tisztítható slágertermékünk fehér változata egyetlen dologban különbözik a többi színtől: térdfolt nélküli kivitelben készült. Így az összkép még egy kicsit letisztultabb, és elegánsabb. Ha használod a mindennapokban ezt a nadrágot, és szereted, akkor bizonyára nem kell bemutatni az előnyeit. Bízunk benne, hogy a versenypályán sem fog csalódást okozni.

És egy kis extra csillogás a szürke hétköznapokra

Az 520-as kobakjainkat bizonyára nem kell már bemutatni, a tavalyi modellváltás óta szép számmal választottátok, sok lovardában lehet találkozni velük. Glossy változata azonban nemrég vált elérhetővé, és élőben még szebb, mint képeken. Ha feldobnád az új szettedet egy kis extrával, ha a strasszkő, a lakk már nem elég, vagy ha csak simán kipróbálnál valami újat, valami kevésbé megszokottat, mostantól a mi választékunkban is megtalálod a fényes felületű kobakot.

Kíváncsi vagy további újdonságainkra? Nézz bele 2020-as őszi-téli termékválasztékunkba!

2020.10.14. Decathlon.hu

Hozzászólások