Több mint 4 500 m2 OTTO négyévszakos pálya épült idén

Idén több mint 4.500 m2 a FEI sztenderdizációs bizottsága által akkreditált OTTO-Sport négyévszakos perforált gumilemezes, és ReiTex pályával gazdagodott hazánk!

Az idei csapadékos nyár ismét felhívta a figyelmet az eső után egyből használható lovastalajok fontosságára. Azok, akik a nyáron tapasztaltak alapján, már az  idei őszi, és téli időszakban szeretnék megfelelő talajjal minimalizálni a kieső órák számát, még pont időben vannak, hogy felkészüljenek az őszi pályázatokra. A megfelelő pályaszerkezet kiválasztása kulcskérdés, amiben német munkatársainkkal közösen mindenkinek rendelkezésére állunk.

A PannonExpert kft., több mint 24 500 m2 megépült lovaspálya tapasztalatával a háta mögött szívesen segít bárkinek a témában. Lovasiskolai lovaglásra, lovasterápiára és gyermekek lovasoktatására érdemes OTTO ReiTex pályát építeni, hiszen karbantartást szinte egyáltalán, öntözést pedig nem igényel és hóesésben,  vagy szakadó esőben éppen olyan kiválóan használható mint rendkívüli szárazság idején. Olcsó fenntarthatóságuknak és az elmúlt 18 évben kiforrt technológiájuknak köszönhetően az ilyen pályák pár év alatt megtérülnek, jól kiszámíthatóak, ráadásul a magas ütéscsillapításnak köszönhetően csökken a sérülés veszély, ami a szülök számára is vonzóvá teszi az ilyen technológiával rendelkező lovardákat.

Versenyszintű, és professzionális lovasok számára az OTTO-Sport perforált gumilemezes négyévszakos pálya az ideális választás. Számtalan rangos nemzetközi verseny talajának választják ezt a technológiát, mivel a leghevesebb eső vizét is gyorsan elvezeti, nyáron pedig magas a vízmegtartó képessége. A perforált gumilemez 40%-os ütéscsillapító képessége kíméli az értékes sportlovak ízületeit.

Az OTTO-Sport tagja a German Horse Industry szervezetnek, melynek tagjai a legmagasabb német minőséget képviselik. Bármelyik megoldás is lesz lovardád számára az optimális, a PannonExpert kft. szívesen segít a szakszerű kialakításban.

2014.08.12.
Tasnádi Gábor építészmérnök

ELÉRHETŐSÉGEK:
Tasnádi Gábor építészmérnök
OTTO Hivatalos Magyarországi Képviselő
ügyvezető igazgató PannonExpert Kft.
+36 20 924-9489

 

Hozzászólások