Kövesd a divatot lóháton is!

A Fríz Tenyészszemlén Tanita lovasboltjának divatbemutatóján kiderült, mit is viselnek majd az igazán trendi lovasok idén ősszel és télen. A rendezvény különlegessége az volt, hogy hazai lovasok mutatták be a legújabb kollekciókat.

Az idei évi bemutató domináns színe a sötétkék és a piros volt, de természetesen nem maradhatott el az évek óta nagy népszerűségnek örvendő pink kollekció darabjainak bemutatása sem.

A klasszikusabb színeket kedvelőknek a sötétbarna kollekció tetszett legjobban. A HV Polo az idei évben is újított, újabb minták színek és anyagok jelentek meg a palettán.

A tél szenzációs darabja a softshell téli lovaglónadrág, mely vízálló és meleg, így minden bizonnyal hamarosan a lovasok kedvence lesz.

HV Polo lovasruházat kollekcióihoz természetesen tökéletesen illő lófelszerelések is elérhetőek a megfelelő színekkel és mintával, így ló és lovasa is összeöltözhetnek. A szettekhez kiegészítők is vásárolhatóak, újdonság a színes kesztyű, az órák és a táskák, melyek apró, ámde hangsúlyos kiegészítői lehetnek megjelenésednek.

A divatbemutatón két sztárvendég is részt vett: A versenydivatot Szilágyi Réka a 2014-es fiatal díjugrató magyar bajnok, és Hegedűs Kristóf “A” kategóriás versenyző mutatta be.

A cikk megjelenését a

támogatta.

2014.09.05. Tanitalovasboltja.hu

Hozzászólások