Két hét képes ló hirdetés és Decathlon utalvány ajándékba

Adj fel ló hirdetést a Lovasok.hu oldalon 2016. június 1-15. között és hirdetésedet két héten át képekkel és videóval jelenítjük meg. Ráadásul a Tiéd lesz egy 1.000 Ft értékű Decathlon utalvány is. Légy büszke a lovadra és ne hagyd, hogy elvesszen az apróhirdetések között!

Tudtad, hogy naponta 2-3 lovat eladnak a Lovasok.hu oldalon? Az elmúlt 4 hónapban 352 ló talált gazdára rajtunk keresztül. Ezt megünnepelve két hét ingyenes hirdetési lehetőséggel ajándékozunk meg Téged.

Akciónk keretében minden június 15-ig feladott lóhirdetést két héten keresztül ingyenesen, képekkel és videóval jelenítünk meg. Ráadásul minden, az akció ideje alatt feladott hirdetéshez jár egy 1.000 Ft-os Decathlon ajándékutalvány is.

Mi a teendőd?

Adj fel eladó ló vagy fedezőmén hirdetést 2016. június 1. és 15. között a Lovasok.hu-n, tölts fel hozzá fotókat, videókat és használd ki, hogy két héten keresztül ingyenesen adjuk hozzá a megjelenést. A sikeres hirdetésfeladás után kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt, amiben leírjuk, hogyan kapod meg az 1.000 Ft-os Decathlon vásárlási utalványt.

A válasz e-mailünkben kapott kuponkódot a Decathlon webáruházában, online vásárlás során tudod beváltani 10.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén. Egy vásárláskor egy kupon használható fel, a kedvezmény más akcióval nem összevonható és csak lovas termékek esetén érvényes.

Miért épp a Lovasok.hu? 4 okunk van rá!

  1. Nálunk drágábban tudod eladni 

    Mert a hirdetésed szakmai közegben jelenik meg, minőségi hirdetések között, és lovad versenyeredményeit is belinkelheted.

  2. Nálunk gyorsabban elkelMert a Lovasok.hu-t havi 100.000 lovas látogatja és több ezer lovas kereső kifejezésre a találati lista első helyén szerepel oldalunk.
  3. Nálunk külföldre is eladhatod

    Mert nálunk minden hirdetés 6 nyelven jelenik meg és a lovak 15 százalékát külföldről veszik meg, így lehetőséged van arra, hogy a nemzetközi piacon hirdesd meg a lovadat.

  4. Most két hétig képekkel és videókkal együtt ingyenesen hirdetjük lovadat

Két hét képes hirdetés ajándékba!

Élj a lehetőséggel és mutasd meg gyönyörű eladó lovadat a nagyvilágnak, hogy gyorsan, jó áron és jó helyre értékesíthesd. Ne feledd, június 15-ig minden feladott eladó lovas hirdetés mellé most INGYEN két hét képes megjelenést és egy 1.000 Ft-os Decathlon vásárlási utalványt adunk ajándékba!

2015.11.06. Lovasok.hu, Fotó: Haga Zsuzsanna
Frissítve: 2016.05.30.

 

Hozzászólások