Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Lovasok.hu csapata!

Kedves Olvasónk!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy idén is figyelemmel kísérted tartalmainkat!

Az idei év sok nehézséget hozott az élet minden területén és ez alól természetesen a lovas élet sem volt kivétel. Sok lovas rendezvény elmaradt, vagy korlátozott létszámban lehetett csak megtartani, de a lovas közösség összetartása ebben a nehéz időszakban is megmutatkozott.

Az idei évben minden eddiginél fontosabbá vált az online jelenlét! Rengeteg fejlesztéssel álltunk elő, illetve készülünk a jövő évre. Célunk, hogy a legnehezebb hetekben-hónapokban se maradjon ki egyetlen lóbarát sem a lovas életből. Ezzel a céllal alkottuk meg többek között a Lovasok.hu Online Versenyfelkészítő Programunk Digitális Platformját is és ezért alkottuk meg a Túra a Lovasok.hu-val Programot, melynek köszönhetően Olvasóink objektív rálátást kaphatnak az ország lovas szolgáltatásaira, termékeire. Köszönjük, hogy aktívan részt vettetek online eseményeinken és megajándékoztatok bennünket figyelmetekkel!

Bízunk benne, hogy tartalmainkkal legalább annyi örömöt tudtunk nyújtani Nektek, Olvasóinknak, mint amennyit Ti adtok számunkra azzal, hogy nyomon követitek a Lovasok.hu hírcsatornáit. Természetesen a 2021-es évre is számos újdonsággal készülünk Számotokra, és bízunk benne, hogy az új évben még több közös pillanatot élhetünk át együtt, személyesen is!

A Lovasok.hu csapata a következő videóval szeretné megköszönni, hogy egész évben velünk tartottál, és egyúttal szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy jó egészséget, békés, boldog, lovazásban gazdag karácsonyi ünnepeket kívánjunk minden kedves Olvasónknak!

2020.12.24. Lovasok.hu
Frissítve: 2022.08.16.
Fotó: Canva

 

Hozzászólások