Összesen 59 lovas nevezett a LOLA Online Mikulás Kupára

Nagyon köszönjük minden jelentkezőnek a 2020-as LOLA Mikulás Kupán való részvételét!

Nagy örömöt jelentett számunkra, hogy ilyen nagy számban küldtetek videókat az idei rendhagyó Mikulás Kupa versenyünkön, melyen rendkívüli zenés kűrös versenyszámokat láthattunk. Mintegy 35 nevezés érkezett 59 lovassal!

Nagyon köszönjük Nektek!

Reméljük Ti is úgy élveztétek a verseny időszakát, mint mi és életre szóló különleges élményekkel gazdagodtatok ezen a nem mindennapi versenyen. Felemelő élmény volt látni a kreatív karácsonyi hangulatú produkciókat, melyek egyedi feladatsorokkal és saját, ötletes jelmezekkel volt gazdagítva. Nagyon élveztük a veletek töltött perceket és nagyon reméljük, hogy a jövőben is velünk tartotok a versenyeinken!

Ne izguljatok, nem sokára eredményhirdetés!

Jövünk a nyertesek névsorával és megtudhatjátok, hogy kik azok a szerencsések közületek, akik elvihetik a kategóriánkként egy-egy 20.000 Ft értékű vásárlási utalványt, melyet egyéni, páros és quadrill kategóriában is díjazunk a Tanita Lovasbolt jóvoltából. Valamint a 30.000 Ft-os vásárlási utalványt, amit a legjobb jelmezben lovagló ló-lovas páros vihet haza szintén A Tanita Lovasbolt jóvoltából!

2020.12.22., Habán Lea, Lovasok.hu
Fotó: Canva
Frissítve: 2022.08.09.

Hozzászólások