Ciki a kobak? A celeb lovasok nem viselik eleget

Bódi Sylvi a Fülöp-szigeteken bikiniben és western kalapban lovagolt a tengerparton, Sasvári Sándort pedig saját lovastanyáján kapta kobak nélkül kameravégre a Bors riportere. Oroszlán Szonja viszont igyekszik jó példát mutatni a kobakviselés terén is.

"A tengerparti lovaglás nem érhet véget anélkül, hogy megúsztatom a lovat. Bepaciztam. Ennyi." – írja a modell hivatalos Facebook oldalán.

Bódi Sylvi „bepacizott” a tengerparton

Bódi Sylviről leginkább modellkarrierje, rúdtánc- és szörftudása okán írnak a bulvármagazinok. Fülöp-szigeteki nyaralása során azonban nem csak a hullámokat lovagolta meg, de egy helyi patásra is felpattant a tengerparton. 

Ennél tengerpartibb nem is lehetett volna az élmény: sehol a kobak, a lovaglócsizma, vagy a lovaglónadrág, a modell bikiniben és western kalapban, szőrén ült lóra. Sylvi közösségi oldalán azt is leírja, hogy először és utoljára 12 évesen ült lovon egy lovastáborban, így a szárfogással is akadtak nehézségei.

Sasvári Sándor elképzelhetetlennek tartja az életét lovak nélkül

Jelenleg 11 lóval osztja meg birtokát Sasvári Sándor, akinek mindennapjai a család, a lovak és a színház körül forognak – írja a BorsOnline

„A lovaknak hétfőnként pihenőnapjuk van, de a hét többi napján, amint időm engedi, lovagolok. Hivatalosan is díjugrató versenyző vagyok, ugróedzéseket tartunk az edzőmmel rendszeresen, díjugrató versenyekre járunk” – mondta az ötvennyolc éves művész.

„Szerencsére a színházigazgatók elfogadják, hogy én lovas vagyok. Nincs a szerződéseimben olyan kitétel, hogy a testi épségem védelmében nem lovagolhatok. Ha nem lovagolhatnék, színészkedni sem tudnék, nem vállalnám azt a munkát. Nekem ez egy életforma, feltöltődés, szenvedély” – vallja Sasvári.

Mindennek ellenére bizonyára a színházigazgatók és Sasvári Sándor rajongói is jobban örülnének, ha a színész a biztonság kedvéért kobakot viselne.

Oroszlán Szonja: távkapcsolatban, de kobakban

Oroszlán Szonja jelenleg Amerikában él és tanul, és a jövőjét is a tengerentúlon tervezi. A színésznő egy korábbi interjúban arról számolt be, hogy leginkább lova, a 18 éves Dani, kutyája, a menhelyről örökbe fogadott Honey és persze a családja hiányzik neki. Szonja azonban nem hagyja, hogy eluralkodjon rajta a szomorúság: nem csak családjával, de állataival is napi szinten tartja a kapcsolatot a Skype videotelefon funkciójának segítségével. 

De amikor hazalátogat, akkor nem maradnak el a közös terepek, természetesen kobakban.

Fotó: Facebook

2016.05.23. Forrás: BorsOnline , Bummm.hu

Hozzászólások