A Google nem lóbarát

Halálra rémült egy ló a Google-tól Finnországban. Pontosabban a Google Street View kameráival ellátott tarkabarka autójától rettent meg annyira a derék hátas, hogy lovasát hátrahagyva elvágtatott.

A Google Street View tele van érdekes, sőt, egyenesen meghökkentő jelenetekkel, csak meg kell találni őket. Ezúttal egy olyan lovas történés látott napvilágot a keresőóriásnak köszönhetően, ami bármelyik lovassal megtörténhetett volna. Egy egészen hétköznapi történet azonban rögtön halhatatlanná válik és bejárja a világhálót, ha a Google örökíti meg. 

Nézd végig a képeket, ha kíváncsi vagy a teljes történetre!

A Google Street View autója a finnországi Sievi közelében egy földúton haladt, amikor az út szélén megjelent ló és lovasa.

A közeledő autótól a ló megijedt és sarkon fordult.

Majd pánikszerűen menekülőre fogta

És igyekezett mihamarabb biztonságos távolságba kerülni, bármi áron.

Akkor sem torpant meg, amikor lovasa leesett, hanem egyszerűen elvágtatott.

A történet folytatása innen már kérdéses. Egyes források szerint az autó sofőrje valószínűleg megállt, hogy megnézze, nem sérült-e meg a lovas, és a kamerák megörökítették, hogy a lovas a saját lábán közeledik ismét az autó felé. 

Ennek azonban más éles szemű megfigyelők ellentmondanak, hiszen a leeső lovas világos dzsekit viselt, míg az egyik közeledő alak piros, a másik valamilyan más sötét színű kabátot visel. 

Egy biztos: a Google Street View autóit elnézve a lovat igazán nem hibáztathatjuk semmiért.

A lovas pedig elmondhatja magáról, hogy rossz időben volt rossz helyen, így az esését tényleg mindenki látta. Az eset ugyan még 2009-ben történt, de csak most bukkant rá egy felhasználó.

2016.04.26. Forrás: DailyMail
Fotók: Google

Hozzászólások