Bíró András Zsolt a Nemzetközi Sportkapcsolatok Díjának egyik nyertese

Negyven magyarországi nagykövetség képviseltette magát a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) által 2019. január 23-án megrendezett Sport és diplomácia elnevezésű rendezvényen. 

Az NVESZ idén alapította meg a Nemzetközi Sportkapcsolatok Díját, amelyet a tervek szerint minden esztendőben a területen kiemelkedőt nyújtók kapnak. Az idei egyik nyertes Bíró András Zsolt, a Magyar-Turán Alapítvány elnöke.

Bíró András Zsolt hangsúlyozta, hogy ez a kitüntetés csapatmunkának az eredménye. Legnagyobb érdemnek azt tartja munkásságában, hogy sikerült szövetségessé tenni majdnem az egész magyar nemzetet a Kurultáj révén és rajtunk kívül 12 másik országban nagy híre és ismeretsége van ennek a rendezvénynek.

A rendezvényről, melyről Bíró András Zsolt beszél a videóban, “Az év egyik legszínesebb lovas rendezvénye, a Kurultáj vagy Ősök Napja” című cikkünkben olvashattok bővebben.

A Nemzetközi Sportkapcsolatok Díjának egyik nyertese, Bíró András Zsolt – interjú

Dr. Mészáros János bejelentette, az NVESZ megalapította a Nemzetközi Sportkapcsolatok Díját, amit a területükön kiemelkedőt nyújtók kaphatnak. Elsőként többek közt Bíró András Zsolt, a Magyar-Turán Alapítvány elnöke is díjat kapott. Az interjúban elmondta, mit gondol az elsimerésről, valamint sportdiplomáciailag mit vár a következő Nomád Világjátékoktól:

Közzétette: Nemzeti Versenysport Szövetség – 2019. január 25., péntek

 

Te részt veszel idén az Ősök Napján? Esetleg már rendezvényeken is biztosan ott leszel? Ajánlj Te is eseményt! Töltsd ki űrlapunkat: http://bit.ly/esemeny-ajanlo

2019.03.06., Both Anna
Forrás: www.nvesz.hu

Hozzászólások